ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ



Επιστρέφει το «Θέατρο στη Γειτονιά» από το Δήμο Λεμεσού

03/07/2024

Ένας θεσμός που δίνει την ευκαιρία στους δημότες να απολαύσουν παραστάσεις στις συνοικίες της πόλης.

 

Η Επιτροπή Περιφερειακής Επικοινωνίας και Ανάπτυξης του Δήμου Λεμεσού, συνεχίζει και φέτος τον επιτυχημένο θεσμό διοργανώνοντας «Θέατρο στη Γειτονιά», από την 1η Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου 2024.
Οι δημότες έχουν αγκαλιάσει το συγκεκριμένο θεσμό, που τους δίνει την ευκαιρία να απολαμβάνουν ποιοτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις μέσα από τις οποίες ζωντανεύουν και οι συνοικίες της πόλης μας.
Οι θεατρικές παραστάσεις που διοργανώνονται σε συνεργασία με τα συνοικιακά συμβούλια της πόλης είναι με δωρεάν είσοδο και ώρα έναρξης τις 20:30.
Πατήστε εδώ για το πρόγραμμα των παραστάσεων.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ'

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Πανδημοτική συγκέντρωση: Ενημέρωση για το έργο της οδού Τσερίου

05/09/2024

Ο Δήμος Στροβόλου ενημερώνει το κοινό ότι τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024, στις 18:30, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση για ενημέρωση σε σχέση με το έργο της βελτίωσης της οδού Τσερίου στον Στρόβολο.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Δήμος Λάρνακας και Παγκύπρια Ένωση Προσφύγων μας καλούν στην αντικατοχική εκδήλωση «Η γη μου εσύ, ανάσα μου κι αέρας»

05/09/2024

Η Παγκύπρια Ένωση Προσφύγων μας καλεί να συμμετάσχουμε μαζικά στις 12 Σεπτεμβρίου στην αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Λάρνακας που θα λάβει χώρα στην πλατεία συνοικισμού Αγίων Αναργύρων (πλησίον Αγίας Θέκλης) στις 7:00 μ.μ.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Δασάκι Άχνας: Ημέρα μνήμης κατεχόμενης Άχνας

27/08/2024

50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ... από την μαύρη εκείνη ημέρα που ο βάρβαρος Αττίλας πάτησε τα ιερά χώματα της όμορφης Άχνας, το Δ.Δ. Άχνας του Δήμου Αγίας Νάπας και τα οργανωμένα σύνολα του διαμερίσματος διοργανώνουν εκδήλωση διαμαρτυρίας.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο Δήμος Λεμεσού παρουσιάζει το έργο Madama Butterfly by Giacomo Puccini

27/08/2024

Ο Τζάκομο Πουτσίνι θεωρείται κατά πολλούς ο διασημότερος συνθέτης όπερας στον κόσμο. Το 1924 πεθαίνει και η επέτειος των 100 χρόνων από τον θάνατο του γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Συνεχίζονται με απόλυτη επιτυχία οι εκδηλώσεις του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΑΡΝΑΚΑΣ 2024!

16/07/2024

Μετά από τις συναυλίες των Γιώργου Νταλάρα – Άλκηστις Πρωτοψάλτη Αντώνη Ρέμου και Άννας Βίσση, σειρά παίρνουν οι Μανώλης Μητσιάς με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη με την παράσταση «Οι ποιητές μας τραγουδούν» που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 στο Αρχαιολογικό Χώρο Κιτίου. Ακολουθούν παραστάσεις θεάτρου και χορού καθώς και μουσικής.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Τελικός EURO 2024 στην Πλατεία Αγίου Δομετίου

10/07/2024

Ο Δήμος Λευκωσίας διοργανώνει μια διαφορετική εμπειρία στην πλατεία, με τον χώρο να διαμορφώνεται στην απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία με γιγαντοοθόνη, με φαγητό και ποτό.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Επερχόμενες εκδηλώσεις στον Δήμο Λάρνακας

04/07/2024

Δείτε τo πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου Λάρνακας γι' αυτή την ερχόμενη εβδομάδα.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Επιστρέφει το «Θέατρο στη Γειτονιά» από το Δήμο Λεμεσού

03/07/2024

Ένας θεσμός που δίνει την ευκαιρία στους δημότες να απολαύσουν παραστάσεις στις συνοικίες της πόλης.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Λεμεσός: Έρχεται το 3ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ «Πολιτισμός στο Κύμα»

02/07/2024

Όμορφες βραδιές κάτω από τον καλοκαιρινό έναστρο ουρανό και δίπλα στο κύμα, υπόσχεται να χαρίσει ο Δήμος Λεμεσού σε όσους αγαπούν τη μουσική, το θέατρο και τον κινηματογράφο.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Λευκωσία 2030: Η ελληνική ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής έρχεται στην Κύπρο

02/07/2024

Με την εκπαίδευση να αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της Λευκωσίας 2030 (Υποψήφια πόλη για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης), ο οργανισμός διεκδίκησης και το Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας διευρύνουν τη συνεργασία τους με την Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ) της Ελλάδας σε θέματα εκπαίδευσης. 

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ')

Διαφημιστείτε εδώ