ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ



Η Χριστουγεννιάτικη μαγεία επιστρέφει στα Λιβάδια με μουσικές και εορταστικές εκπλήξεις!  

11/12/2025

Τα Λιβάδια βάζουν τα γιορτινά τους και υποδέχονται τις εορταστικές εκδηλώσεις με χαρά και χριστουγεννιάτικη διάθεση!

 

Ο Δήμος Λάρνακας Δημοτικό Διαμέρισμα Λιβαδιών, ενημερώνει το κοινό ότι η αναβληθείσα φωταγώγηση, που ήταν προγραμματισμένη για τις 6 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2025.

Από την ημέρα της φωταγώγησης και κάθε εβδομάδα μέχρι το τέλος του έτους, το Δημοτικό Διαμέρισμα Λιβαδιών μεταμορφώνεται σε έναν λαμπερό, γιορτινό προορισμό γεμάτο φως, μουσική και χαρούμενες στιγμές.


Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη χριστουγεννιάτικη αγορά, φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη και τον Ρούντολφ, μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις και πολλές ακόμα εορταστικές εκπλήξεις.


Σας προσκαλούμε να ζήσετε από κοντά τη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων που υπόσχονται χαρά, διασκέδαση και μοναδικές οικογενειακές στιγμές.



 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ'

ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
Η Χριστουγεννιάτικη μαγεία επιστρέφει στα Λιβάδια με μουσικές και εορταστικές εκπλήξεις!  

11/12/2025

Τα Λιβάδια βάζουν τα γιορτινά τους και υποδέχονται τις εορταστικές εκδηλώσεις με χαρά και χριστουγεννιάτικη διάθεση!

ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
EOA Λεμεσού: Ενημέρωση Δημοτικού Διαμερίσματος Κολοσσίου για την επέκταση αποχετευτικού στον Δήμο Κουρίου

11/12/2025

Ο ΕΟΑ Λεμεσού πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης 10 Δεκεμβρίου ενημερωτική συνάντηση με τους κατοίκους του Δημοτικού Διαμερίσματος Κολοσσίου, με επίκεντρο την επικείμενη επέκταση του αποχετευτικού δικτύου στον Δήμο Κουρίου.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
Έργα υποδομής φέρνουν προσωρινή διακοπή νερού στο Κολόσσι

08/12/2025

Η διακοπή κρίνεται απολύτως αναγκαία για την εκτέλεση βελτιωτικών έργων.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
Εργασίες ασφαλτόστρωσης στον δρόμο προς Τραχώνι

03/12/2025

Ο Δήμος Λεμεσού ενημερώνει το κοινό ότι από τις 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου 6 Δεκεμβρίου μέχρι τις 18:00 την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2025, θα εκτελούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης στον δρόμο προς το Τραχώνι (Ε610).

ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
Κατασκευή αποχετευτικού δικτύου λυμάτων και ομβρίων στην κοινότητα Παλώδιας

28/11/2025

Ο Επαρχιακός Οργανισμός Αυτοδιοίκησης Λεμεσού συνεχίζει δυναμικά την υλοποίηση του έργου αποχέτευσης στην Παλώδια.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
40 Χρόνια Σωματείου «Άγιος Επιφάνιος» Δωρού Λεμεσού - Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Γεωργίου

13/11/2025

Το Σωματείο «Άγιος Επιφάνιος» αποτελεί ζωντανό κύτταρο της κοινότητας Δωρού, με σημαντική συμβολή στην πολιτιστική ανάπτυξη, την κοινωνική προσφορά και τη διατήρηση των παραδόσεων του τόπου μας.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
7η Παγκύπρια Γιορτή Μανιταριού: Η γιορτή που κέρδισε τις καρδιές όλων επιστρέφει στα Σπήλια!

04/11/2025

Μια εμπειρία που συνδυάζει αυθεντικές γεύσεις, παράδοση και ψυχαγωγία που υπόσχεται να μαγέψει τους επισκέπτες όλων των ηλικιών και να αναδείξει τα Σπήλια σε σημείο συνάντησης για τους λάτρεις του μανιταριού και όχι μόνο.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
Η Δορά καλωσορίζει τους επισκέπτες της με παραδοσιακό λιθόστρωτο δρόμο

31/10/2025

Το έργο πραγματοποιήθηκε με προϋπολογισμό 87.000 ευρώ και αναβαθμίζει τόσο τη λειτουργικότητα όσο και την εικόνα της εισόδου της Δοράς.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
7η Παγκύπρια Γιορτή Μανιταριού: Η γιορτή που κέρδισε τις καρδιές όλων επιστρέφει στα Σπήλια!

29/10/2025

Μια εμπειρία που συνδυάζει αυθεντικές γεύσεις, παράδοση και ψυχαγωγία που υπόσχεται να μαγέψει τους επισκέπτες όλων των ηλικιών και να αναδείξει τα Σπήλια σε σημείο συνάντησης για τους λάτρεις του μανιταριού και όχι μόνο.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ
Το Πάρκο Χριστάκη Μηνά στην Κορφή πιο σύγχρονο και πιο ασφαλές από ποτέ

21/10/2025

Το ανακαινισμένο Πάρκο Χριστάκη Μηνά στην Κορφή παραδόθηκε και επίσημα στο κοινό, μετά την ολοκλήρωση εκτεταμένων εργασιών ανάπλασης, που στόχο είχαν τη μετατροπή του σε έναν σύγχρονο, ασφαλή και λειτουργικό χώρο αναψυχής για κατοίκους και επισκέπτες της κοινότητας.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ')

Διαφημιστείτε εδώ