ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Πυρκαγιά σε κατάστημα ξενοδοχειακής μονάδας στη Γερμασόγεια
Ασφαλής απεγκλωβισμός ατόμου από την Πυροσβεστική
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στη Γερμασόγεια της επαρχίας Λεμεσού, όταν πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε κατάστημα που βρίσκεται στο ισόγειο ξενοδοχειακής μονάδας. Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας είχε ως αποτέλεσμα την ταχεία κατάσβεση της φωτιάς, ενώ οι πυροσβέστες προχώρησαν και στον ασφαλή απεγκλωβισμό ατόμου από τον χώρο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η πυρκαγιά ξέσπασε στις 03:53 τα ξημερώματα σε κατάστημα το οποίο στεγάζεται στον ισόγειο χώρο ξενοδοχείου, στη Γερμασόγεια της επαρχίας Λεμεσού.
Για την αντιμετώπιση του περιστατικού κινητοποιήθηκε άμεσα ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου, με δύο πυροσβεστικά οχήματα να σπεύδουν στη σκηνή. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων, η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 04:15.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας παρείχαν βοήθεια σε ένα άτομο προκειμένου να εξέλθει με ασφάλεια από το κατάστημα, ενώ δεύτερο πρόσωπο είχε ήδη απομακρυνθεί από τον χώρο πριν από την άφιξη των πυροσβεστών.
Από τη φωτιά και τις υψηλές θερμοκρασίες προκλήθηκαν ζημιές στο περιεχόμενο του καταστήματος, καθώς και σε τμήμα της εσωτερικής βαφής της τοιχοποιίας.
Τα ακριβή αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς διερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Παραιτήθηκε ο Χρίστος Μυλωνόπουλος από την ανακριτική ομάδα για το «Κράτος Μαφία»
Ραγδαίες εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση της διερεύνησης του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς για το «Κράτος Μαφία», καθώς ο Χρίστος Μυλωνόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του από την πενταμελή ανακριτική ομάδα που είχε διοριστεί από το Υπουργικό Συμβούλιο, πριν ακόμη αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τραγωδία Λεμεσού: Στο μικροσκόπιο οικονομικά προβλήματα και οι κινήσεις του δράστη πριν το έγκλημα
Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση υγείας της 46χρονης, «κλειδί» η κατάθεση της.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Είχε εξεταστεί το ζήτημα σύγκρουσης συμφέροντος στην επιλογή Μυλωνόπουλου για την έρευνα του πορίσματος «Κράτος Μαφία»
«Η εμπειρία, οι γνώσεις και το βιογραφικό του καθενός από αυτούς τους πέντε ποινικούς ανακριτές, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανένα», είπε ο κ. Λετυμπιώτης
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Απέραντος θρήνος στη Βενεζουέλα μετά τους φονικούς σεισμούς - Πάνω από 2.500 οι νεκροί
Οι αρχές αποφεύγουν να δώσουν συγκεκριμένους αριθμούς για τους αγνοούμενους.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Αννίτα Δημητρίου: Ο ΔΗΣΥ στηρίζει κάθε ειλικρινή προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου
Μήνυμα προς Τουρκία και Ευρωπαϊκή Ένωση
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Πυρκαγιά σε κατάστημα ξενοδοχειακής μονάδας στη Γερμασόγεια
Ασφαλής απεγκλωβισμός ατόμου από την Πυροσβεστική
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Προφυλακιστέος έως τις 16 Ιουλίου ο πατέρας των δύο παιδιών που βρέθηκαν νεκρά σε όχημα στην Ξυλοφάγου
Νέα στοιχεία ενώπιον του Δικαστηρίου για τις τελευταίες ώρες πριν την τραγωδία
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κραυγή αγωνίας από το Παιδο-Ογκολογικό του Μακάρειου: 15 παιδιά με μόλις δύο νοσηλευτές
Προχωρούν έργα αναβάθμισης €70 εκατομμυρίων
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κυπριακό: Καθοριστικό ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης βλέπει η Λευκωσία
«Συγκρατημένη αισιοδοξία» για επανέναρξη των συνομιλιών
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Στη Βουλή στις 20 Σεπτεμβρίου η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση – Αυξήσεις έως 50% στις χαμηλές συντάξεις
Την κατάθεση του νομοσχεδίου για τη μεγάλη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος στη Βουλή των Αντιπροσώπων στις 20 Σεπτεμβρίου 2026, ανεξάρτητα από την τελική κατάληξη του διαλόγου με τους κοινωνικούς εταίρους, προανήγγειλε ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας.