ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ



Άκαρπες οι έρευνες για τον 35χρονο που καταζητείται για τη διπλή απόπειρα φόνου στον Στρόβολο

29/06/2026

Εξετάζεται το ενδεχόμενο διαφυγής στα κατεχόμενα.

 

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό του 35χρονου άνδρα, ο οποίος καταζητείται για τη διπλή απόπειρα φόνου σε βάρος της πρώην συζύγου και της πρώην πεθεράς του στη Λευκωσία. Παρά τις εκτεταμένες αναζητήσεις, ο ύποπτος παραμένει άφαντος, ενώ οι αρχές εξετάζουν πλέον και το ενδεχόμενο να έχει διαφύγει στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν προκύψει από τις έρευνες, ο 35χρονος, ο οποίος χαρακτηρίζεται από τις αρχές ως επικίνδυνο πρόσωπο, βρισκόταν ήδη υπό αναζήτηση από τον περασμένο Φεβρουάριο, στο πλαίσιο υπόθεσης που αφορούσε καταγγελίες για βία στην οικογένεια.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, μετά την έκδοση του σχετικού εντάλματος και μέχρι το πρόσφατο αιματηρό περιστατικό, δεν είχε υποβληθεί νέα καταγγελία σε βάρος του από τις δύο γυναίκες.

Για διάστημα περίπου τεσσάρων μηνών ο 35χρονος παρέμενε ασύλληπτος, ενώ πλέον καταζητείται και για τη διπλή απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το Σάββατο στον Στρόβολο, όταν φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι στην 38χρονη πρώην σύζυγό του και στην 58χρονη μητέρα της, πριν εξαφανιστεί.

Οι ανακριτικές αρχές πραγματοποίησαν έρευνες σε διάφορα υποστατικά και περιοχές της Λευκωσίας, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να εντοπίσουν τα ίχνη του. Στο πλαίσιο των εξετάσεων διερευνάται πλέον και το ενδεχόμενο ο καταζητούμενος να έχει περάσει στις κατεχόμενες περιοχές.

Την ίδια ώρα, οι αρχές συνεχίζουν να διερευνούν τα κίνητρα που οδήγησαν στη βίαιη επίθεση, καθώς μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστες οι ακριβείς συνθήκες και οι λόγοι που πυροδότησαν την απόπειρα δολοφονίας των δύο γυναικών.

Η 38χρονη και η 58χρονη εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση, έχοντας υποστεί πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι. Αμφότερες υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις μετά το περιστατικό και παραμένουν υπό ιατρική παρακολούθηση.

Οι ανακριτές αναμένουν την έγκριση των θεραπόντων ιατρών, προκειμένου να μπορέσουν να λάβουν καταθέσεις από τα δύο θύματα, όταν η κατάσταση της υγείας τους το επιτρέψει, με στόχο να διαλευκανθούν πλήρως οι συνθήκες της επίθεσης και να εντοπιστεί ο καταζητούμενος.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Πυρκαγιά σε εξέλιξη σε εργοστάσιο στη βιομηχανική περιοχή Αραδίππου – Έρευνες για τυχόν εγκλωβισμένα πρόσωπα

29/06/2026

Διεξάγονται έρευνες εντός του εργοστασίου για τον εντοπισμό πιθανών παγιδευμένων ατόμων.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κατεχόμενη Λευκωσία: Φωτίζουν την Αγία Σοφία με σημαίες Τουρκίας-ψευδοκράτους και ρήση Μωάμεθ

29/06/2026

Στα μέσα κοινωνική δικτύωσης κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες φωτογραφίες από τον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας στην κατεχόμενη Λευκωσία ο οποίος εδώ και ένα χρόνο περίπου φωτίζεται το βράδυ με τις σημαίες της Τουρκίας αλλά και του ψευδοκράτους.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Εφιάλτης στη Γαλλία λόγω καύσωνα: Γέμισαν τα νεκροτομεία – «Δεν χωράνε άλλοι νεκροί»

29/06/2026

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το 85% των θανάτων που καταγράφηκαν στο τριήμερο αφορούσε ανθρώπους ηλικίας 65 ετών και άνω.




ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κρίσιμη η κατάσταση 53χρονου στην Αγία Νάπα – Εξετάζεται πτώση από ύψος υπό την επήρεια αλκοόλ

28/06/2026

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 53χρονος άνδρας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στην Αγία Νάπα, έπειτα από πτώση που, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής μαρτυρίες που έχουν συλλέξει οι ανακριτές, φαίνεται να σημειώθηκε ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Υπό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά κοντά στην Αναρίτα Πάφου – Άμεση κινητοποίηση των δυνάμεων πυρόσβεσης

28/06/2026

Πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε στις 11:40, στην τοποθεσία Τριμιθιά κοντά στην κοινότητα Αναρίτα, της επαρχίας Πάφου τέθηκε υπό έλεγχο.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Το μυστικό δίκτυο των Κατεχομένων: Η απάτη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας που ξεσκέπασαν τα αραβικά ΜΜΕ

28/06/2026

Τα Κατεχόμενα εξελίχθηκαν σε «γκρίζα ζώνη» και ορμητήριο της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, μέσα από ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα που συνδύαζε οικονομική απάτη με εικονικές εγγραφές σε «πανεπιστήμια», πλαστογραφίες εγγράφων και τη διευκόλυνση της διαφυγής καταζητούμενων ισλαμιστών προς την Τουρκία.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Έρευνες για τον εντοπισμό του 35χρονου που φέρεται να τραυμάτισε πρώην σύζυγο και πεθερά στη Λευκωσία

28/06/2026

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 35χρονου άνδρα, ο οποίος καταζητείται σε σχέση με την υπόθεση τραυματισμού της πρώην συζύγου και της πεθεράς του με μαχαίρι στη Λευκωσία.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ')

Διαφημιστείτε εδώ