ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ένταση σε κτηνοτροφική μονάδα στη Λάρνακα μετά από άρνηση ιδιοκτητών για θανάτωση ζώων
Σκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν σε κτηνοτροφική μονάδα στην επαρχία Λάρνακας, όταν ιδιοκτήτες αρνήθηκαν να επιτρέψουν την προγραμματισμένη θανάτωση ζώων που εντοπίστηκαν στον χώρο. Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, η οποία παραμένει στην περιοχή.
Ένταση προκλήθηκε σε κτηνοτροφική μονάδα στην επαρχία Λάρνακας, όταν οι ιδιοκτήτες δεν επέτρεψαν σε κτηνιατρικούς λειτουργούς να προχωρήσουν στη θανάτωση ζώων που εντοπίστηκαν στις εγκαταστάσεις.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από κτηνιατρικούς λειτουργούς στη συγκεκριμένη μονάδα, διαπιστώθηκε η παρουσία περίπου πενήντα ζώων, παρόλο που στο προηγούμενο διάστημα είχε ήδη γίνει θανάτωση των ζώων της μονάδας λόγω αφθώδους πυρετού.
Όπως αναφέρεται, «κτηνιατρικοί λειτουργοί, εντόπισαν σε κτηνοτροφική μονάδα στην επαρχία Λάρνακας, της οποίας τα ζώα είχαν θανατωθεί το προηγούμενο διάστημα λόγω αφθώδους πυρετού, περί τα πενήντα ζώα».
Η κατάσταση οξύνθηκε όταν οι ιδιοκτήτες της μονάδας αρνήθηκαν να επιτρέψουν τη συνέχιση της διαδικασίας από τους αρμόδιους λειτουργούς, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αναστάτωση στον χώρο.
Στην ανακοίνωσή της η Αστυνομία σημειώνει ότι «οι ιδιοκτήτες της κτηνοτροφικής μονάδας, αρνούνται να επιτρέψουν σε κτηνιατρικούς λειτουργούς να προχωρήσουν σε θανάτωση των ζώων που εντοπίστηκαν, με αποτέλεσμα να προκληθεί μικρή ένταση».
Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία παραμένουν εκεί παρακολουθώντας την κατάσταση.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΚΕΛ: Νέα επίθεση σε ΔΗΣΥ και Εισαγγελία για το ζήτημα των παρακολουθήσεων και τη μεταχείριση πρώην Ισραηλινών πρακτόρων
Μετωπική επίθεση κατά του ΔΗΣΥ, της πρώην κυβέρνησης Αναστασιάδη, αλλά και της Νομικής Υπηρεσίας εξαπολύει το ΑΚΕΛ, επαναφέροντας στο προσκήνιο την υπόθεση των παράνομων παρακολουθήσεων στην Κύπρο και τη διαχείριση εταιρειών που συνδέονται με πρώην Ισραηλινούς πράκτορες.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τραγωδία στην Έγκωμη: Νεκρός σε τροχαίο ο 28χρονος αστυνομικός Αντρέας Αντωνίου
Βαρύ πένθος σκορπά η θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε το βράδυ στην Έγκωμη, με θύμα τον 28χρονο Αντρέα Αντωνίου από τη Λευκωσία, μέλος της Αστυνομίας και συγκεκριμένα της ΥΚΑΝ.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Η παγκόσμια οικονομία σε αναταραχή λόγω του πολέμου στο Ιράν
Ο πόλεμος στο Ιράν οδηγεί σε ανατροπές, ενισχύει τον πληθωρισμό και δοκιμάζει τη σταθερότητα του διεθνούς συστήματος, με Ευρώπη και κεντρικές τράπεζες σε καθεστώς αυξημένης επιφυλακής.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ένταση σε κτηνοτροφική μονάδα στη Λάρνακα μετά από άρνηση ιδιοκτητών για θανάτωση ζώων
Σκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν σε κτηνοτροφική μονάδα στην επαρχία Λάρνακας, όταν ιδιοκτήτες αρνήθηκαν να επιτρέψουν την προγραμματισμένη θανάτωση ζώων που εντοπίστηκαν στον χώρο. Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, η οποία παραμένει στην περιοχή.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κύπρος: Σε διαπραγματεύσεις για γαλλικά τεθωρακισμένα Griffon και Serval στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος SAFE
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη δημόσια επιβεβαίωση από τη Λευκωσία για οριστικοποίηση της συγκεκριμένης συμφωνίας.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΣΟΚ στο Παρίσι: Συνελήφθη άνδρας πριν πυροδοτήσει βόμβα έξω από τη Bank of America
Το περιστατικό συνέβη μπροστά από κτίριο της Bank of America.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Λετυμπιώτης: Περιμένουμε απάντηση για νέα συνάντηση με Ερχιουρμάν
Μήνυμα σταθερότητας, ετοιμότητας και προσήλωσης στην επανεκκίνηση της διαπραγματευτικής διαδικασίας έστειλε η Κυβέρνηση μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο, Κασίμ Ντιάν.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
«Καμπανάκι» από Κομισιόν σε Κύπρο για μη εφαρμογής νέας Ευρωπαϊκής Πλατφόρμας Εταιρικής Διαφάνειας
Σε τροχιά ευρωπαϊκής συμμόρφωσης καλούνται να κινηθούν άμεσα 19 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μεταξύ των οποίων και η Κύπρος.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Χάκερ που συνδέονται με το Ιράν παραβίασαν το προσωπικό email του διευθυντή του FBI
Χάκερ που φέρονται να συνδέονται με το Ιράν ανέλαβαν δημόσια την ευθύνη για την παραβίαση του προσωπικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του διευθυντή του FBI, Κας Πατέλ, αναρτώντας στο διαδίκτυο φωτογραφίες του επικεφαλής της ομοσπονδιακής υπηρεσίας ερευνών των ΗΠΑ, καθώς και άλλα έγγραφα.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» – Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Ο λογαριασμός στην πλατφόρμα «Χ» του Ματζίντ Μουσαβί, διοικητή της Αεροδιαστημικής Δύναμης των Φρουρών της Επανάστασης (IRGC), ανήρτησε μήνυμα μετά τις επιθέσεις σε ιρανικές υποδομές, τονίζοντας πως «δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού περιμένετε και θα δείτε».