ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ



Ένταση σε κτηνοτροφική μονάδα στο Γέρι κατά τη διάρκεια ελέγχων – Παρενέβη η Αστυνομία

20/03/2026

Στιγμές έντασης εκτυλίχθηκαν την Παρασκευή σε κτηνοτροφική μονάδα στο Γέρι, όταν κτηνοτρόφος αρνήθηκε αρχικά να επιτρέψει την είσοδο σε λειτουργούς των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών που είχαν μεταβεί στον χώρο για δειγματοληπτικούς ελέγχους.

 

Ένα περιστατικό έντασης σημειώθηκε νωρίτερα την Παρασκευή σε κτηνοτροφική μονάδα στο Γέρι, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων ελέγχων από λειτουργούς των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο ιδιοκτήτης της μονάδας αρνήθηκε σε πρώτο στάδιο να επιτρέψει την είσοδο των αρμόδιων λειτουργών, οι οποίοι είχαν μεταβεί εκεί με σκοπό τη διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων.

Μετά την άρνηση αυτή, στο σημείο κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας, προκειμένου να διαχειριστούν την κατάσταση και να διασφαλίσουν την ομαλή εξέλιξη της διαδικασίας.

Σύμφωνα με τον Κλάδο Επικοινωνίας της Αστυνομίας, ο κτηνοτρόφος τελικά έδωσε τη συγκατάθεσή του ώστε να πραγματοποιηθούν οι έλεγχοι, με αποτέλεσμα το περιστατικό να λήξει χωρίς περαιτέρω συνέπειες.

Η κατάσταση αποκλιμακώθηκε έπειτα από τη συνεννόηση που ακολούθησε, επιτρέποντας την ολοκλήρωση της διαδικασίας των ελέγχων στην κτηνοτροφική μονάδα.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'


ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τυχικός: Αποχώρησε από τη Μητρόπολη Πάφου - Αντίστροφη μέτρηση για την ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Πάφου

04/06/2026

Παρά την αποχώρησή του από τη Μητρόπολη, ο Επίσκοπος Τυχικός εξακολουθεί να μην έχει γνωστοποιήσει τις τελικές του προθέσεις αναφορικά με το πού θα εγκατασταθεί το επόμενο διάστημα.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ποινές φυλάκισης σε τέσσερα πρόσωπα για υπόθεση εμπορίας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης 24χρονης

03/06/2026

Πρόκειται για αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ Αύγουστου, 2022 και Μάιου, 2023.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΣΟΚ στην Φινλανδία: Άνδρας κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 361 παιδιών

03/06/2026

Ο άνδρας παραδέχτηκε εν μέρει τις πράξεις του κατά τη διάρκεια της έρευνας και η δίκη του αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ισπανία: Ρεκόρ θανάτων από τον καύσωνα - Πάνω από 100

03/06/2026

Σύμφωνα με το υπουργείο, οι θάνατοι 101 ανθρώπων μπορούν να αποδοθούν στον καύσωνα, ο υψηλότερος αριθμός για τον μήνα Μάιο από το 2015.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Άγγελος Αντωνόπουλος σε ηλικία 94 ετών

03/06/2026

Η είδηση του θανάτου έγινε γνωστή μετά την κηδεία του.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Υπόθεση «Σάντη»: Στην ποινική διερεύνηση οδηγείται η υπόθεση μετά τα ευρήματα Europol και FBI

03/06/2026

Η διερεύνηση της Αστυνομίας σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της Europol αλλά και του FBI οδηγούν την υπόθεση στο επόμενο βήμα, αυτό της ποινικής διερεύνησης.


ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σε λειτουργία από σήμερα το CY-Alert: Άμεση ενημέρωση στα κινητά για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης

02/06/2026

Στη διάθεση των αρμόδιων Αρχών τίθεται από σήμερα, 2 Ιουνίου 2026, το Σύστημα Έγκαιρης Προειδοποίησης του Πληθυσμού - CY-Alert.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Μέχρι τις 15 Ιουνίου η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το «Κράτος Μαφία»

02/06/2026

Ο κ. Πογιατζής ανέφερε ότι το αργότερο μέχρι τις 15 Ιουνίου θα εκδοθεί η ανακοίνωση.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ')

Διαφημιστείτε εδώ