ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τραγωδία στην Πέτρα του Ρωμιού: Νεκρός 44χρονος σε υπόγειο χώρο εστιατορίου
Μια τραγική υπόθεση εξετάζουν οι Αρχές στην περιοχή της Πέτρας του Ρωμιού, όπου ένας 44χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε υπόγειο χώρο εστιατορίου, τον οποίο χρησιμοποιούσε ως κατοικία, ενώ γυναίκα που βρισκόταν μαζί του μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Πάφου με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής στην περιοχή της Πέτρας του Ρωμιού, όταν ιδιοκτήτης εστιατορίου εντόπισε δύο πρόσωπα αναίσθητα σε υπόγειο χώρο της επιχείρησής του.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα, γύρω στις 09:45, 59χρονος ιδιοκτήτης εστιατορίου στην περιοχή Πέτρα του Ρωμιού, ενημέρωσε την Αστυνομία ότι εντόπισε τον υπάλληλό του, 44 χρονών, και άγνωστη γυναίκα να είναι λιπόθυμοι σε υπόγειο χώρο του εστιατορίου, τον οποίο ο 44χρονος χρησιμοποιούσε ως κατοικία.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα Αξιωματικός και μέλη του ΤΑΕ, καθώς και μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κουκλιών, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο για τη μεταφορά των δύο προσώπων.
Αναφέρεται ότι διαπιστώθηκε ότι ο 44χρονος ήταν νεκρός, ενώ η αναφερόμενη γυναίκα, η οποία εξακριβώθηκε αργότερα ότι πρόκειται για 32χρονη ομοεθνή του και εργάζεται ως οικιακή βοηθός σε χωριό της επαρχίας Πάφου, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα και νοσηλεύεται στο Τμήμα Εντατικής Θεραπείας.
Κατά τις έρευνες που ακολούθησαν στον χώρο, εντοπίστηκε μέσα στο δωμάτιο ένα ορθογώνιο μεταλλικό δοχείο με αναμμένα κάρβουνα. Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι Αρχές εκτιμούν ότι το συγκεκριμένο μέσο φαίνεται να είχε χρησιμοποιηθεί για σκοπούς θέρμανσης.
Προστίθεται ότι εντός του δωματίου όπου εντοπίστηκαν τα δύο πρόσωπα, εντοπίστηκε ορθογώνιο μεταλλικό δοχείο με αναμμένα κάρβουνα, τα οποία φαίνεται να χρησιμοποίησαν για σκοπούς θέρμανσης, γεγονός που εκ πρώτης όψεως λόγω των αναθυμιάσεων προκάλεσε τον θάνατο του 44χρονου.
Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ το ακριβές αίτιο θανάτου του 44χρονου αναμένεται να διαπιστωθεί μετά τη νενομισμένη νεκροτομή.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Λεμεσός: Σε εφιάλτη κατέληξε γαμήλια δεξίωση - Στο νοσοκομείο 70 άτομα με συμπτώματα δηλητηρίασης
Οι Αρχές διερευνούν τα αίτια του περιστατικού.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τυχικός: Αποχώρησε από τη Μητρόπολη Πάφου - Αντίστροφη μέτρηση για την ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Πάφου
Παρά την αποχώρησή του από τη Μητρόπολη, ο Επίσκοπος Τυχικός εξακολουθεί να μην έχει γνωστοποιήσει τις τελικές του προθέσεις αναφορικά με το πού θα εγκατασταθεί το επόμενο διάστημα.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ποινές φυλάκισης σε τέσσερα πρόσωπα για υπόθεση εμπορίας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης 24χρονης
Πρόκειται για αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ Αύγουστου, 2022 και Μάιου, 2023.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΣΟΚ στην Φινλανδία: Άνδρας κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 361 παιδιών
Ο άνδρας παραδέχτηκε εν μέρει τις πράξεις του κατά τη διάρκεια της έρευνας και η δίκη του αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ισπανία: Ρεκόρ θανάτων από τον καύσωνα - Πάνω από 100
Σύμφωνα με το υπουργείο, οι θάνατοι 101 ανθρώπων μπορούν να αποδοθούν στον καύσωνα, ο υψηλότερος αριθμός για τον μήνα Μάιο από το 2015.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Άγγελος Αντωνόπουλος σε ηλικία 94 ετών
Η είδηση του θανάτου έγινε γνωστή μετά την κηδεία του.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Υπόθεση «Σάντη»: Στην ποινική διερεύνηση οδηγείται η υπόθεση μετά τα ευρήματα Europol και FBI
Η διερεύνηση της Αστυνομίας σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της Europol αλλά και του FBI οδηγούν την υπόθεση στο επόμενο βήμα, αυτό της ποινικής διερεύνησης.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Στο μικροσκόπιο του Al Jazeera η αγορά ακινήτων της Κύπρου: Οι ξένες επενδύσεις και η πίεση στις τιμές
«Πολλοί Κύπριοι ανησυχούν για τις τιμές των ακινήτων στη χώρα τους».
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σε λειτουργία από σήμερα το CY-Alert: Άμεση ενημέρωση στα κινητά για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης
Στη διάθεση των αρμόδιων Αρχών τίθεται από σήμερα, 2 Ιουνίου 2026, το Σύστημα Έγκαιρης Προειδοποίησης του Πληθυσμού - CY-Alert.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Μέχρι τις 15 Ιουνίου η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το «Κράτος Μαφία»
Ο κ. Πογιατζής ανέφερε ότι το αργότερο μέχρι τις 15 Ιουνίου θα εκδοθεί η ανακοίνωση.