ΔΗΜΟΙ



Το ΤΕΠΑΚ προκηρύσσει θέσεις επισκεπτών ακαδημαϊκών για τη νέα Σχολή στη Λάρνακα

20/01/2026

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση των πρώτων θέσεων Επισκεπτών Ακαδημαϊκών (Visiting Professors) στη νέα Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών, Τεχνολογίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου, η οποία θα λειτουργήσει στη Λάρνακα.

 

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση των πρώτων θέσεων Επισκεπτών Ακαδημαϊκών (Visiting Professors) στη νέα Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών, Τεχνολογίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου, η οποία θα λειτουργήσει στη Λάρνακα.

Στόχος της Σχολής είναι να καθιερωθεί ως ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο έρευνας, εκπαίδευσης και επιστημονικής αριστείας στους τομείς των θαλάσσιων επιστημών, των θαλάσσιων και ναυτιλιακών τεχνολογιών και της βιώσιμης ανάπτυξης, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη διεπιστημονικότητα, την εφαρμοσμένη έρευνα και τη σύνδεση με τις ανάγκες της κοινωνίας.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε διακεκριμένους ακαδημαϊκούς με ερευνητικό και διδακτικό έργο στους τομείς των θαλάσσιων επιστημών και τεχνολογιών, της βιώσιμης ανάπτυξης, της κλιματικής αλλαγής και συναφών επιστημονικών πεδίων.

Η προθεσμία για την υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος λήγει την 1η Μαρτίου 2026.

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και όλες οι λεπτομέρειες για τα κριτήρια, τα πεδία ενδιαφέροντος και τη διαδικασία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος, είναι διαθέσιμες στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://bit.ly/3Nt6CID

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΔΗΜΟΙ'

ΔΗΜΟΙ
Αγία Φύλα: Σε τροχιά υλοποίησης η Β’ Φάση ανάπλασης του ιστορικού κέντρου – Έρχεται και Γ’ Φάση

02/03/2026

Με ενεργή συμμετοχή κατοίκων πραγματοποιήθηκε η δημόσια διαβούλευση για τη Β’ Φάση της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου Αγίας Φύλας, σε εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα του Ιερός Ναός Παναγίας Χρυσαϊφυλιώτισσας.

ΔΗΜΟΙ
Λάρνακα: Ευρωπαϊκό Επιστημονικό Συνέδριο για την Αναπηρία, την Τέχνη και τον Κοινωνικό Μετασχηματισμό

02/03/2026

Στη Λάρνακα θα πραγματοποιηθεί στις 23–24 Μαΐου 2026 το Ευρωπαϊκό Επιστημονικό Συνέδριο με τίτλο «DisAbility Culture: Art, Inclusion and Social Transformation», φιλοξενούμενο στις εγκαταστάσεις του UCLan Cyprus.

ΔΗΜΟΙ
Λάρνακα: Σε λειτουργία το νέο «έξυπνο» πάρκινγκ στον χώρο Δ.Ι.ΠΑ.

02/03/2026

Από τη Δευτέρα 2 Μαρτίου 2026 τίθεται σε εφαρμογή το νέο έξυπνο σύστημα στάθμευσης στον Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης Δ.Ι.ΠΑ., όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Λάρνακας.

ΔΗΜΟΙ
Σε τροχιά λειτουργίας οι Εστίες – Το ΤΕΠΑΚ προκηρύσσει διαγωνισμό διαχείρισης

27/02/2026

Ανοικτό διαγωνισμό για την ολοκληρωμένη διαχείριση και λειτουργία των νέων Φοιτητικών Εστιών στην περιοχή Βερεγγάρια, στα Κάτω Πολεμίδια, προκήρυξε το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), στο πλαίσιο της στρατηγικής του για ενίσχυση της φοιτητικής στέγασης.

ΔΗΜΟΙ
Λεμεσός: Τελευταία ημέρα σήμερα για τα αποχετευτικά τέλη – Επιβάρυνση 10% από αύριο

27/02/2026

Σήμερα, Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2026, είναι η τελευταία ημέρα για την πληρωμή των αποχετευτικών τελών για το έτος 2025, όπως υπενθυμίζει ο Επαρχιακός Οργανισμός Αυτοδιοίκησης Λεμεσού.

ΔΗΜΟΙ
Γραμμές στήριξης για κτηνοτρόφους: Ψυχολογική βοήθεια μετά τα κρούσματα αφθώδους

26/02/2026

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται η Διεύθυνση Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας του ΟΚΥπΥ, προσφέροντας ψυχολογική στήριξη σε κτηνοτρόφους που έχουν επηρεαστεί από την έξαρση του αφθώδους πυρετού.

ΔΗΜΟΙ
Πανδημοτική συγκέντρωση για Λιμάνι και Μαρίνα – Στο τραπέζι οι εξελίξεις στη Λάρνακα

26/02/2026

Ανοιχτό κάλεσμα προς τους δημότες απευθύνει ο Δήμος Λάρνακας, διοργανώνοντας Πανδημοτική Συγκέντρωση για ενημέρωση και συζήτηση γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την ανάπτυξη του Λιμανιού και της Μαρίνας της πόλης.

ΔΗΜΟΙ
Σε δημόσια διαβούλευση η μετεξέλιξη του Ζωολογικού Κήπου Λεμεσού – Μέχρι 28 Φεβρουαρίου οι απόψεις των πολιτών

26/02/2026

Σε εξέλιξη βρίσκεται η Ηλεκτρονική Δημόσια Διαβούλευση για τη Μελέτη Μετεξέλιξης του χώρου του Ζωολογικός Κήπος Λεμεσού σε «Κέντρο Βιοποικιλότητας και Αστικού Περιβάλλοντος Λεμεσού – ΦΥΣΗ».

ΔΗΜΟΙ
Δήμος Αγίας Νάπας: Άνοιξαν οι αιτήσεις για τα Φεστιβάλ 2026 – Όλες οι ημερομηνίες

25/02/2026

Ο Δήμος Αγίας Νάπας ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φεστιβάλ και εκδηλώσεων για το 2026 και καλεί επαγγελματίες διοργανωτές, καλλιτέχνες, μουσικά και χορευτικά σχήματα να υποβάλουν προτάσεις συμμετοχής.

ΔΗΜΟΙ
Ο ΟΠΕΚ παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ Eddy’s War για τον πόλεμο στην Ουκρανία

25/02/2026

O Όμιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας (ΟΠΕΚ), σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Βασιλείου της Ολλανδίας και τη Βρετανική Ύπατη Αρμοστεία στην Κύπρο, διοργανώνει εκδήλωση με σκοπό την προβολή του ντοκιμαντέρ Eddy’s War, παρουσία του διακεκριμένου Ολλανδού πολεμικού φωτογράφου Eddy van Wessel.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΔΗΜΟΙ')

Διαφημιστείτε εδώ