ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Νέα εκδοχή της Μουρτζούκου για τον θάνατο του μικρού Παναγιωτάκη - Περιγράφει καρέ - καρέ το περιστατικό
Θέμα ωρών είναι η κλήση της Ειρήνης Μουρτζούκου να δώσει εξηγήσεις για τον θάνατο του τελευταίου παιδιού, τον Αυγούστου του 2024, στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.
Θέμα ωρών είναι η κλήση της Ειρήνης Μουρτζούκου να δώσει εξηγήσεις για τον θάνατο του τελευταίου παιδιού, τον Αυγούστου του 2024, στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.
Όπως αναφέρει το MEGA, αυτό θα γίνει διότι από μέρα σε μέρα αναμένεται να παραδοθεί το πόρισμα των εγκληματολογικών εργαστηρίων, που έχουν εξετάσει τις συσκευές των κινητών της μητέρας του μικρού Παναγιώτη, της Πόπης.
Οι συνομιλίες αυτές, τις οποίες είχαν οι δύο γυναίκες, από τον Αύγουστο του 2024, που «έφυγε» από την ζωή το παιδί, ως και τον Ιούλιο του 2025, που συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου, είναι μεγάλης έκτασης, έγιναν στο messanger και είναι διαρκείς.
Εν τω μεταξύ, παραχωρώντας συνέντευξη μέσα από τη φυλακή όπου κρατείται, η Ειρήνη Μουρτζούκου εξιστόρησε αυτό που, κατά την ίδια, συνέβη την ημέρα που πέθανε ο μικρός Παναγιωτάκης.
«Δεν πρέπει να είχαν περάσει είκοσι λεπτά -δεν κάνω πολύ ώρα μπάνιο εγώ- και φωνάζει [η Πόπη]: “Τι έκανες στο παιδί;”. Βγαίνω με την πετσέτα στο κεφάλι και βλέπω την Πόπη ακριβώς πάνω από τον Παναγιωτάκη. Το βουτάω από τα χέρια, το παιδί δεν είχε καλές αισθήσεις. Άρχισε και μου έβγαλε έναν εμετό σαν αναρρόφηση. Εγώ τον πήρα, εγώ τον παρέλαβα, εγώ τον πήγα στον γιατρό, εγώ τον παρέδωσα και η Πόπη μου καθόταν έξω», είπε στον ANT1 Ελλάδος.
«Έχω έναν τοίχο γεμάτο, έχω γεμίσει 135 σελίδες έχω δώσει στο Νίκο και έχω βάλει τις φωτογραφίες του Παναγιωτάκη και να λέω κάθε μέρα: “Πες μου ρε φίλε ένα γιατί. Γιατί μέχρι τώρα, πρώτον, με είχες σπίτι σου και, δεύτερον, δεν σε έδωσα ποτέ”. Όσο έτρεξα για τον Παναγιώτη, όσο τον μεγάλωσα… μου πήρανε κάτι που μου έχει … τα πάντα. Εγώ τον μεγάλωσα, εγώ τον έντυνα, εγώ τον έμαθα να περπατάει, εγώ, εγώ, εγώ, κανένας άλλος».
Πηγή: In.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Υπόθεση «Σάντη»: Στο τραπέζι του Υπουργικού οι επόμενες κινήσεις – Ανοικτό το σενάριο για ποινικούς ανακριτές
Για το ενδεχόμενο διορισμού ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή, ο Υπουργός αρκέστηκε να πει πως το θέμα «θα το δούμε μετά τη συζήτηση στο Υπουργικό».
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Στο «ψυγείο» τα επίμαχα νομοσχέδια για την ΑΤΑ στα κατεχόμενα: Νίκη των συνδικάτων και πολιτική αναδίπλωση
Σε μια κίνηση που ερμηνεύεται ως προσωρινή υποχώρηση μπροστά στη λαϊκή δυσαρέσκεια, η τ/κ «κυβέρνηση» απέσυρε τα 11 αμφιλεγόμενα νομοσχέδια για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ), στέλνοντάς τα πίσω στις επιτροπές για διάλογο.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Φρίκη στην Ονδούρα: Απήγαγαν και αποκεφάλισαν 17χρονη influencer
Σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης El Heraldo , το σώμα της Argueta ανακαλύφθηκε την Παρασκευή σε μια φυτεία αφρικανικών φοινίκων.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ορόσημο ο Ιούλιος για το Κυπριακό: Προανήγγειλε νέα πρωτοβουλία του ΓΓ του ΟΗΕ ο Τουφάν Έρχιουρμαν
Τον Ιούλιο αναμένεται η νέα πρωτοβουλία του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Παγκύπριες 2026: Κλείδωσε ο "χάρτης" των εξεταστικών κέντρων – Πού θα δώσουν τη μάχη οι υποψήφιοι
Η Υπηρεσία Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοίνωσε σήμερα τα εξεταστικά κέντρα, ανά επαρχία, που θα λειτουργήσουν κατά τη διάρκεια των Παγκύπριων Εξετάσεων Πρόσβασης 2026.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Διπλωματικό «τάκλιν» Κόμπου στην Άγκυρα: Οι εικόνες που διαψεύδουν τα αφηγήματα Φιντάν
Με ένα βίντεο γεμάτο νόημα και «άρωμα» Μέσης Ανατολής, η Λευκωσία στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα στην Τουρκία, αποδομώντας τους ισχυρισμούς περί δήθεν στρατιωτικών συμμαχιών κατά του μουσουλμανικού κόσμου.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΕΤΕπ: Κρίσιμη αξιολόγηση για τη διασύνδεση Ελλάδας–Κύπρου
Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) θα εξετάσει την οικονομική βιωσιμότητα, τους τεχνικούς κινδύνους, το ρυθμιστικό πλαίσιο και τη γεωπολιτική διάσταση για να αποφασίσει εάν θα χρηματοδοτήσει το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου (GSI)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Θλίψη στον Αρακαπά: «Έφυγε» για τη "γειτονιά" των Αγγέλων ο πατήρ Αντρέας Κωνσταντίνου
Έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 20 Απριλίου, ο πάτερ Αντρέας Κωνσταντίνου από τον Αρακαπά.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ισχυρός σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Ιαπωνία
Συναγερμός στην Ιαπωνία: Ισχυρότατη σεισμική δόνηση συγκλόνισε τη χώρα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σοκ στη Λεμεσό: 14χρονη έφερε στον κόσμο παιδί μετά από βιασμό – Χειροπέδες σε 19χρονο
Μια υπόθεση που προκαλεί αποτροπιασμό και βαθιά θλίψη διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό, με θύμα ένα 14χρονο κορίτσι που οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να γεννήσει, ύστερα από τον εφιάλτη που βίωσε στα χέρια 19χρονου.