ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Επιτέθηκαν στην Μουρτζούκου μέσα στις φυλακές: Με κακούς οιωνούς ξεκίνησε η διαμονή της
Δεν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς η διαμονή της Ειρήνης Μουρτζούκου στις φυλακές Κορυδαλλού καθώς η 25χρονη δέχτηκε λεκτική επίθεση από συγκρατούμενές της.
Δεν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς η διαμονή της Ειρήνης Μουρτζούκου στις φυλακές Κορυδαλλού καθώς η 25χρονη δέχτηκε λεκτική επίθεση από συγκρατούμενές της.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, η serial killer της Αμαλιάδας δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται σε παρόμοια θέση καθώς θεωρείται persona non grata από τις άλλες φυλακισμένες λόγω της φύσης των εγκλημάτων που έχει διαπράξει.
Η δε Μουρτζούκου παραμένει απαθής σε όλα τα σχόλια που ακούει από τις συγκρατούμενές της ενώ δείχνει «χαμένη» χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και πού βρίσκεται.
Επιχείρησε να δολοφονήσει φίλη της
Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου. Η καθ΄ομολογία δολοφόνος τεσσάρων μωρών, εκ των οποίων τα δύο δικά της, ένας βρέφος φίλης της, αλλά και της αδερφής της όταν η ίδια ήταν 14 ετών, φαίνεται να διέπραξε μια ακόμη απόπειρα δολοφονίας.
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει φίλη της μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Ειρήνη Μουρτζούκου στο παρελθόν επιχείρησε να την στραγγαλίσει με μια κόκκινη κορδέλα.
«Ανέβηκα στη σοφίτα για να πέσω για ύπνο. Και πιάνει την κορδέλα την κόκκινη και πήγε να με πνίξει. Αν δεν χτύπαγα το χέρι μου στην τάβλα, αυτή τη στιγμή θα ήμουν νεκρή. Είχε γυρίσει το μάτι της πάρα πολύ. Εγώ από τη νύστα μου δεν μπορούσα να την κάνω καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η μάρτυρας κατέθεσε ότι η Μουρτζούκου είχε στο παρελθόν επιδείξει επικίνδυνη και χειριστική συμπεριφορά, κάνοντας λόγο για ψυχολογική κακοποίηση, υπερβολικό έλεγχο, καθώς και σκηνοθετημένη απόπειρα αυτοκτονίας με σκοπό να επηρεάσει το περιβάλλον της.
«Χειριστική, ελεγκτική, επιβλητική σε όλους – μια τέλεια μαέστρος που κατάφερνε πάντα να παίρνει αυτό που ήθελε», συμπλήρωσε η ίδια στον ΑΝΤ1.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Η «Οδύσσεια» στην Κύπρο: Σαρκοφάγος με σκηνή από τον Κύκλωπα Πολύφημο
Σημαντικό αρχαιολογικό εύρημα από τα Κούκλια της Κύπρου πιστοποιεί τη διαχρονική απήχηση των ομηρικών επών στο νησί ήδη από τις αρχές του 5ου αιώνα π.Χ.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
VideoGate: Το πόρισμα δεν εντοπίζει ποινικά επιλήψιμη συμπεριφορά – Η Black Cube επιμένει στην αυθεντικότητα του υλικού
Ουδέν μεμπτό εντόπισε ο ανεξάρτητος ποινικός ανακριτής, Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος, διορίστηκε για να διερευνήσει το VideoGate.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Παγκύπριες Εξετάσεις 2026: Εντός της εβδομάδας η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων
Αναμένεται αυτή την εβδομάδα να τελειώσει η αγωνία των υποψήφιων των Παγκύπριων Εξετάσεων Πρόσβασης 2026.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Αντιδράσεις εκπαιδευτικών για τον κατάλογο διοριστέων – Ζητούν γραπτές προτάσεις πριν από κάθε απόφαση
Δυσαρεστημένοι αποχώρησαν οι εκπαιδευτικοί από τη συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Προκλητική ανάρτηση Ερντογάν ανήμερα της επετείου της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο
Με αναφορές σε «γιορτή Ειρήνης και Ελευθερίας» και τη δέσμευση ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να στηρίζει τους Τουρκοκύπριους, ήταν η ανάρτηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανήμερα της 52ης επετείου της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Διέλευση ελληνικών αεροσκαφών πάνω από την Κύπρο - Ενεργοποίηση του Ενιαίου δόγματος κατά των τουρκικών προκλήσεων
Πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή του 1974, η επέτειος της 20ής Ιουλίου εξακολουθεί να αποτελεί ημέρα βαθιάς ιστορικής μνήμης για τον ελληνισμό. Μέσα σε αυτό το κλίμα, η παρουσία ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών στον κυπριακό ουρανό και η ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας και Κύπρου αναδεικνύουν τη σημασία του Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
VideoGate: Στη δημοσιότητα το πόρισμα – Δεν προκύπτει ευθύνη από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές»
Στη δημοσιότητα δόθηκε το πόρισμα του ανεξάρτητου Ποινικού Ανακριτή για την υπόθεση VideoGate, η οποία είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο στην πλατφόρμα Χ στις αρχές του 2026.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
«Η μνήμη παραμένει ζωντανή»: Το μήνυμα του πρωθυπουργού για τη μαύρη επέτειο των 52 ετών από την εισβολή στην Κύπρο
Με αφορμή τη συμπλήρωση 52 ετών από την τουρκική εισβολή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζει την προσήλωση της Ελλάδας σε μια δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
52 χρόνια από την τουρκική εισβολή - Χριστοδουλίδης: «Η Τουρκία συνεχίζει να κατέχει παράνομα το 37% της πατρίδας μας»
Το δικό του μήνυμα για τη συμπλήρωση 52 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Η Κύπρος «κείται πλησίον»: Το μήνυμα του Νίκου Δένδια για την 52η επέτειο της τουρκικής εισβολής
Με αφορμή τα 52 χρόνια από την εισβολή, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας επαναλαμβάνει τη στήριξη της Αθήνας και το δόγμα της έμπρακτης εθνικής ετοιμότητας.