ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ



Σπάει τη σιωπή του ο Γιάννης Μουρτζούκος: “Η Πόπη δεν ήταν σωστή μητέρα”

21/07/2025

Ο Γιάννης Μουρτζούκος αποκαλύπτει πως η Ειρήνη μεγάλωσε σε ένα δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον με μία μάνα που, όπως λέει, ήταν αδιάφορη.

 

Ο Γιάννης Μουρτζούκος αποκαλύπτει πως η Ειρήνη μεγάλωσε σε ένα δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον με μία μάνα που, όπως λέει, ήταν αδιάφορη.

Τη σιωπή του σπάει ο πατριός της Ειρήνης Μουρτζούκου που τη μεγάλωσε και έδωσε το επίθετο του σε αυτήν. Ο Γιάννης Μουρτζούκος αποκαλύπτει πως η Ειρήνη μεγάλωσε σε ένα δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον με μία μάνα που, όπως λέει, ήταν αδιάφορη. Ο ίδιος δηλώνει σοκαρισμένος από την ομολογία της νεαρής γυναίκας, καθώς όπως λέει, δεν είχε δώσει ποτέ κάποιο σημάδι.

Συγκεκριμένα είπε στην τηλεόραση του OPEN:
«Η Πόπη δεν ήταν σωστή μητέρα, Φερόταν άσχημα στα παιδιά, δεν ασχολιόταν με το μεγάλωμά τους. Έλειπε πολλές ώρες από το σπίτι. Είχε βάλει την Ειρήνη να μεγαλώνει τα μικρότερα αδέλφια της και να κάνει τις δουλειές του σπιτιού από πολύ μικρή ηλικία. Εάν δεν τα έκανε όλα, η Ειρήνη έτρωγε ξύλο. Όσο ζούσε μαζί μου η Πόπη δεν εργάστηκε ποτέ. Η Πόπη είχε εξωσυζυγικές σχέσεις και δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για τα παιδιά μας. Έφυγε νύχτα και με εγκατέλειψε για άλλον άνδρα παίρνοντας μαζί της και τα παιδιά. Έκτοτε ζούσαν 200 χιλιόμετρα μακριά και δεν ήξερα τι γίνεται. Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι θα μπορούσε η Ειρήνη να κάνει κακό στη Ζωή. Η ομολογία της είναι ένα σοκ για μένα. Δεν μπορώ να το χωνέψω. Δεν είχε δώσει κάποιο σημάδι. Δεν μπορούσα να το φανταστώ. Δεν ξέρω ποιος είναι ο πατέρας των παιδιών της Ειρήνης. Την ρωτούσαμε και δεν μας έλεγε. Δεν ήθελε να μιλάει γι’ αυτό το θέμα. Το 2014 λίγους μήνες μετά τον θάνατο της Ζωής, η Πόπη πήρε τα παιδιά και έφυγε στην Πάτρα. Από τότε έβλεπα τα παιδιά 2-3 φορές τον χρόνο. Όσο ήμασταν οικογένεια δούλευα σε δύο δουλειές για να τα βγάλω πέρα. Όταν έφυγαν έχασα την επαφή και τον έλεγχο. Δεν το χωράει το μυαλό μου αυτό που έχει συμβεί. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Μεγάλωσα την Ειρήνη σαν δικό μου παιδί. Προσπάθησα να τους παρέχω τα πάντα μέχρι την ημέρα που η Πόπη πήρε τα παιδιά και με εγκατέλειψε. Δεν γνωρίζω κανέναν από αυτούς που βγαίνουν στην τηλεόραση από την Αχαγιά και την Αμαλιάδα. Έχω πάει σε εκείνη την περιοχή τέσσερις φορές όλες κι όλες. Οι δύο ήταν για τις κηδείες των εγγονιών μου».

Πηγή: protothema.gr

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'


ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Φόνος Δημοσθένους: Η επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας

17/10/2025

Με επίσημη ενημέρωση από την Εκπρόσωπο Τύπου κα. Κυριακή Λαμπριανίδου, η αστυνομία ξεκαθαρίζει το μέχρι στιγμής συγκεχυμένο σκηνικό σχετικά με το φόνο εκ προμελέτης του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Αλλαγή δεδομένων σχετικά με τον τρόπο που τελικά γάζωσαν τον Δημοσθένους

17/10/2025

Αλλάζουν οι πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που δέχθηκε τα πυρά από άγνωστους ο Σταύρος Δημοσθένους.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Φόνος στη Λεμεσό: Θύμα ο Σταύρος Δημοσθένους

17/10/2025

Σε συναγερμό τέθηκε το πρωί της Παρασκευής η Αστυνομία της Λεμεσού, μετά από πληροφορίες για πυροβολισμούς στο ύψος Τσιρείου.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Καμία κατάληξη στο νομοσχέδιο κατά της βίας στα γήπεδα - Σφοδρές οι διαφωνίες

17/10/2025

Δεν υπήρξε καμία κατάληξη στην Επιτροπή Νομικών της Βουλής στη συζήτηση του Νομοσχεδίου για την πρόληψη και την καταστολή της Βίας στα γήπεδα.


ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Περίπου €2.500 ο μέσος μισθός των Κυπρίων - Ποίος είναι ο κλάδος με τις υψηλότερες απολαβές;

16/10/2025

Οι μέσες ακαθάριστες μηνιαίες απολαβές των υπαλλήλων για το 2024 ήταν €2.483 σε σύγκριση με €2.363 κατά το 2023, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξης του 5,1% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Για το 2023 η αντίστοιχη αύξηση ήταν 7,3%. Οι διάμεσες ακαθάριστες μηνιαίες απολαβές των υπαλλήλων κατά το 2024 ήταν €1.881.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Αλλαγές στα ωράρια: Πότε θα κλείνουν εστιατόρια, μπυραρίες και κλαμπ;

16/10/2025

Συζητήθηκε ενώπιον βουλής το νομοσχέδιο που αφορά στα ωράρια λειτουργίας των κέντρων διασκέδασης και των κέντρων εστίασης, με φορείς να έχουν αντιδράσεις όσον αφορά τις πρόνοιες του.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ινδία: Είκοσι νεκροί από πυρκαγιά σε εν κινήσει λεωφορείο - Καταστροφική η οδική ασφάλεια στη χώρα

16/10/2025

Σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε εν κινήσει λεωφορείο στην Ινδία την περασμένη Τρίτη, έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 20 άνθρωποι.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΤΟΜ: Αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες στον κατάλογο επικίνδυνων προϊόντων

16/10/2025

Το Τμήμα Οδικών Μεταφορών ενημερώνει το κοινό, σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε από την Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή, για οχήματα που περιλαμβάνονται κατά την 40ή και την 41η εβδομάδα του 2025 στην ιστοσελίδα του συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης της Ε.Ε. για επικίνδυνα μη εδώδιμα προϊόντα (Safety Gate).

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ')

Διαφημιστείτε εδώ