ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ



Άφησε την 9χρονη κόρη της στο αυτοκίνητο, πήγε για δουλειά και τη βρήκε νεκρή: Τραγωδία στο Τέξας

21/07/2025

Μητέρα άφησε την 9χρονη κόρη της στο αυτοκίνητο, πήγε για δουλειά και όταν επέστρεψε την βρήκε νεκρή.

 

Μητέρα άφησε την 9χρονη κόρη της στο αυτοκίνητο, πήγε για δουλειά και όταν επέστρεψε την βρήκε νεκρή.  

Ένα κοριτσάκι 9 ετών από το Τέξας εντοπίστηκε νεκρό αφού παρέμεινε για ώρες μέσα στο αυτοκίνητο της μητέρα του, ενώ εκείνη εργαζόταν, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές της κομητείας Χάρις.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη, η μητέρα, 36 ετών, άφησε το κορίτσι μέσα στο όχημα με ένα μπουκάλι νερό και τα παράθυρα ελαφρώς ανοιχτά, προκειμένου να εκτελέσει τη βάρδιά της από τις 6 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. Δεν έχει γίνει γνωστό εάν την επισκέφθηκε ή την επιθεώρησε κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος. Η εξωτερική θερμοκρασία την ώρα εκείνη άγγιζε τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία και επανέφερε στη δημόσια συζήτηση τους κινδύνους που εγκυμονεί η παραμονή παιδιών σε κλειστά οχήματα κατά τη διάρκεια του θέρους. Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού και εξετάζουν ενδεχόμενο άσκησης ποινικών διώξεων.

Η μητέρα κάλεσε τις αρχές στις 2:06 μ.μ., ενώ οι διασώστες έφτασαν περίπου μία ώρα αργότερα και επιχείρησαν καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση. Η 9χρονη μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.


Η μητέρα έχει τεθεί υπό κράτηση και αναμένονται πιθανές κατηγορίες. Ο σερίφης Εντ Γκονζάλες δήλωσε ότι η έρευνα συνεχίζεται και τόνισε πως ανεξαρτήτως προσωπικών δυσκολιών, δεν είναι ποτέ αποδεκτό να αφήνεται παιδί μόνο του μέσα σε αυτοκίνητο, καθώς ο κίνδυνος θανάτου είναι τεράστιος.

Όπως τόνισε, “ένα εννιάχρονο όμορφο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του χωρίς να φταίει”, ενώ προειδοποίησε ότι η παραμονή ενός παιδιού σε αυτοκίνητο χωρίς επίβλεψη ακόμη και για ένα μικρό χρονικό διάστημα μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη και να αποβεί ακόμα και θανατηφόρα.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κάλλας: Καλεί σε κατάπαυση του πυρός στη Συρία - «Η χώρα να μην βυθιστεί εκ νέου στην αναταραχή»

19/01/2026

Η κατάπαυση του πυρός μεταξύ των μεταβατικών συριακών αρχών και των ΣΔΔ είναι ένα καθοριστικό βήμα προκειμένου η χώρα να μην βυθιστεί εκ νέου στην αναταραχή.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ισπανία: Μεγαλώνει η μακάβρια λίστα της σιδηροδρομικής τραγωδίας - Στους 40 οι νεκροί

19/01/2026

Στους 40 ανέρχονται οι νεκροί από τη σύγκρουση δύο τρένων στη νότια Ισπανία, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό που ανακοίνωσε απόψε ο πρόεδρος της Ανδαλουσίας.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ζελένσκι: «Είμαστε σε επαγρύπνιση - Η Ρωσία ετοιμάζεται για μαζική επίθεση»

19/01/2026

«Κάθε περιοχή πρέπει να είναι έτοιμη να ανταποκριθεί γρήγορα και να υποστηρίξει τον λαό μας».

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τραμπ για τη Γροιλανδία: «Κανένα σχόλιο» για στρατιωτική επέμβαση

19/01/2026

Ερωτώμενος αν θα προχωρήσει με τα σχέδια να επιβάλει δασμούς στις ευρωπαϊκές χώρες σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία για τη Γροιλανδία, απάντησε: «Ναι, 100%».

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Βασικός στόχος η σύγκληση της άτυπης διευρυμένης για Κυπριακό

19/01/2026

Προσερχόμενος σε εκδήλωση στη Λευκωσία και κληθείς να σχολιάσει ότι φαίνεται να απομακρύνεται το ενδεχόμενο σύγκλησης μιας πενταμερούς.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Συνομίλησε με τον Πρωθυπουργό Δανίας ο Χριστοδουλίδης - Αποφάσεις για Γροιλανδία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

19/01/2026

Η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας σε σχέση με την εδαφική ακεραιότητα και την κυριαρχία των κρατών “είναι αδιαπραγμάτευτη και ισχύει και στην παρούσα φάση”.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ανακοινώσεις τον Μάρτιο για μέτρα στις Κεντρικές Φυλακές, είπε ο Φυτιρής στη Βουλή

19/01/2026

Σε ανακοίνωση λήψης μέτρων για αντιμετώπιση προβλημάτων στις Κεντρικές Φυλακές θα προχωρήσει μέχρι τέλος Μαρτίου ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Κώστας Φυτιρής.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΔΗΣΥ για Λιμάνι-μαρίνα: «Η Λάρνακα αναμένει χωρίς ανταπόκριση»

19/01/2026

Έντονο προβληματισμό για την απουσία ξεκάθαρης κυβερνητικής στρατηγικής σε σχέση με το έργο της Μαρίνας και του Λιμανιού Λάρνακας εκφράζει ο Δημοκρατικός Συναγερμός, ασκώντας κριτική στη διαχείριση ενός έργου που, όπως σημειώνει, παραμένει στάσιμο παρά τη σημασία του για την αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ισπανία: 39 νεκροί, 150 τραυματίες, οι 25 σοβαρά, έως τώρα από τον εκτροχιασμό τρένων υψηλής ταχύτητας

19/01/2026

«Εξαιρετικά παράξενο» χαρακτήρισε ο υπουργός Μεταφορών Óσκαρ Πουέντε της Ισπανίας το σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής στην Ανδαλουσία και στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 39 ανθρώπους.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Παραλίμνι: Διέρρηξαν οικία και απέσπασαν €100.000

19/01/2026

Διέρρηξαν οικία στο Παραλίμνι παίρνοντας μαζί τους €100.000.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ')

Διαφημιστείτε εδώ