ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
«Καíει» την Πόπη Αναγνωστοπούλου ο Δημήτρης Μουρτζούκος - Μεγάλη ανατροπή
Μεγάλη ανατροπή έρχονται να φέρουν τα λεγόμενα του Δημήτρη Μουρτζούκου, αδερφού της Ειρήνης Μουρτζούκου, αναφερόμενος στην Πόπη Αναγνωστοπούλου και το πώς αυτή φερόταν και στους δύο σαν παιδιά.
Μεγάλη ανατροπή έρχονται να φέρουν τα λεγόμενα του Δημήτρη Μουρτζούκου, αδερφού της Ειρήνης Μουρτζούκου, αναφερόμενος στην Πόπη Αναγνωστοπούλου και το πώς αυτή φερόταν και στους δύο σαν παιδιά.
Οι αποκαλύψεις για την δράση της Ειρήνης Μουρτζούκου συνεχίζονται, την ίδια ώρα που οι συγγενείς της, της έχουν γυρίσει την πλάτη.
Ο αδελφός της, Δημήτρης Μουρτζούκος, δείχνει να την υπερασπίζεται, αφού ρίχνει τα «βέλη» του εναντίον της μητέρας της Ειρήνης, καταγγέλλοντας την εγκληματική δράση της εναντίον της ίδιας της οικογένειάς της και κατηγορώντας τη για τη στάση της στη διάρκεια των αποκαλύψεων για την Ειρήνη.
Ο Δημήτρης Μουρτζούκος, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής "Υποθέσεις", εξέφρασε την άποψή του για την Πόπη Αναγνωστοπούλου λέγοντας «Δεν αισθάνομαι καλά, όλα τα έχει κάνει η Πόπη. Η Ειρήνη έφτασε στο σημείο να ομολογήσει εξαιτίας της μητέρας της, εκείνη φταίει για την κατάντια της. Έχω πολλά παράπονα από την Πόπη, με πετούσε στο αμάξι, μου έπαιρνε τα χρήματα από τη δουλειά. Κανείς δεν νοιάζεται την Ειρήνη, αν ήταν καλή μάνα η Πόπη θα κατηγορούσε την κόρη της για να πάει μέσα; Το κλάμα που είδατε, είναι ψεύτικο, δεν πιστεύω τίποτα».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Υπόθεση «Σάντη»: Στο τραπέζι του Υπουργικού οι επόμενες κινήσεις – Ανοικτό το σενάριο για ποινικούς ανακριτές
Για το ενδεχόμενο διορισμού ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή, ο Υπουργός αρκέστηκε να πει πως το θέμα «θα το δούμε μετά τη συζήτηση στο Υπουργικό».
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Στο «ψυγείο» τα επίμαχα νομοσχέδια για την ΑΤΑ στα κατεχόμενα: Νίκη των συνδικάτων και πολιτική αναδίπλωση
Σε μια κίνηση που ερμηνεύεται ως προσωρινή υποχώρηση μπροστά στη λαϊκή δυσαρέσκεια, η τ/κ «κυβέρνηση» απέσυρε τα 11 αμφιλεγόμενα νομοσχέδια για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ), στέλνοντάς τα πίσω στις επιτροπές για διάλογο.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Φρίκη στην Ονδούρα: Απήγαγαν και αποκεφάλισαν 17χρονη influencer
Σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης El Heraldo , το σώμα της Argueta ανακαλύφθηκε την Παρασκευή σε μια φυτεία αφρικανικών φοινίκων.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ορόσημο ο Ιούλιος για το Κυπριακό: Προανήγγειλε νέα πρωτοβουλία του ΓΓ του ΟΗΕ ο Τουφάν Έρχιουρμαν
Τον Ιούλιο αναμένεται η νέα πρωτοβουλία του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Παγκύπριες 2026: Κλείδωσε ο "χάρτης" των εξεταστικών κέντρων – Πού θα δώσουν τη μάχη οι υποψήφιοι
Η Υπηρεσία Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοίνωσε σήμερα τα εξεταστικά κέντρα, ανά επαρχία, που θα λειτουργήσουν κατά τη διάρκεια των Παγκύπριων Εξετάσεων Πρόσβασης 2026.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Διπλωματικό «τάκλιν» Κόμπου στην Άγκυρα: Οι εικόνες που διαψεύδουν τα αφηγήματα Φιντάν
Με ένα βίντεο γεμάτο νόημα και «άρωμα» Μέσης Ανατολής, η Λευκωσία στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα στην Τουρκία, αποδομώντας τους ισχυρισμούς περί δήθεν στρατιωτικών συμμαχιών κατά του μουσουλμανικού κόσμου.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΕΤΕπ: Κρίσιμη αξιολόγηση για τη διασύνδεση Ελλάδας–Κύπρου
Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) θα εξετάσει την οικονομική βιωσιμότητα, τους τεχνικούς κινδύνους, το ρυθμιστικό πλαίσιο και τη γεωπολιτική διάσταση για να αποφασίσει εάν θα χρηματοδοτήσει το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου (GSI)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Θλίψη στον Αρακαπά: «Έφυγε» για τη "γειτονιά" των Αγγέλων ο πατήρ Αντρέας Κωνσταντίνου
Έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 20 Απριλίου, ο πάτερ Αντρέας Κωνσταντίνου από τον Αρακαπά.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ισχυρός σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Ιαπωνία
Συναγερμός στην Ιαπωνία: Ισχυρότατη σεισμική δόνηση συγκλόνισε τη χώρα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σοκ στη Λεμεσό: 14χρονη έφερε στον κόσμο παιδί μετά από βιασμό – Χειροπέδες σε 19χρονο
Μια υπόθεση που προκαλεί αποτροπιασμό και βαθιά θλίψη διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό, με θύμα ένα 14χρονο κορίτσι που οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να γεννήσει, ύστερα από τον εφιάλτη που βίωσε στα χέρια 19χρονου.