ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Υπόθεση Μουρτζούκου: Η μάνα της βγήκε για 1η φορά μετά την ομολογία και τα είπε όλα!
Τις πρώτες απαντήσεις στους ισχυρισμούς της Ειρήνης Μουρτζούκου ότι σκότωσε τα βρέφη από οργή μετά από τσακωμούς με την ίδια έδωσε η μητέρα της.
Τις πρώτες απαντήσεις στους ισχυρισμούς της Ειρήνης Μουρτζούκου ότι σκότωσε τα βρέφη από οργή μετά από τσακωμούς με την ίδια έδωσε η μητέρα της.
Το βράδυ της Τετάρτης εμφανιζόμενη στο ΟΡΕΝ, η μητέρα της Ειρήνης ανέφερε: «η Ειρήνη προσπαθεί να μετακυλίσει την ευθύνη σε μένα, το έχει ξανακάνει, θα κατηγορήσει πολλούς, το περιμένουμε αυτό».
Εξομολογήθηκε ότι νιώθει χάλια και δεν ξέρει ποια μεριά να πάρει, ενώ ταυτόχρονα επισήμανε ότι κράταγε μια μικρή επιφύλαξη για τα παιδιά της.
«Κατηγορούσε εμένα ότι δεν είμαι μάνα, μέχρι και τον Θεό έβαζε στο στόμα της την περασμένη εβδομάδα. Έλέγε ότι δεν είχε πειράξει κανένα και ήταν αθώα» συνέχισε η μητέρα της 25χρονης.
Μάλιστα, αναρωτήθηκε «και να τα είχε μαζί μου, ποιος της έδωσε το δικαίωμα να αφαιρεί ζωές; Και αν τσακωνόταν, τα άλλα παιδιά τι της έφταιξαν;» ενώ στην παρατήρηση δημοσιογράφου ότι για το βρέφος της φίλης της η Ειρήνη Μουρτζούκου επικαλέστηκε ζήλια, η μητέρα της διερωτήθηκε «ζηλεύουμε κάποιον και σκοτώνουμε παιδιά; Με τα δικά της που σκότωσε, ποιον ζήλεψε; Μάνα είναι αυτή;».
«Τα άλλα μου παιδιά γιατί δεν βγήκαν έτσι;» είπε, ενώ επέμεινε ότι η ίδια έτρεξε για την Ειρήνη Μουρτζούκου και τη στήριξε με ειδικά σχολεία κ.α.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Πότε θα καταβληθεί ο 12ος και ο 13ος μισθός;
Στις 29/12/2025 θα καταβληθούν οι 13οι μισθοί μετά από έγκριση του Υπουργού Οικονομικών.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
New York Times: Υπόμνημα της FDA συνδέει θανάτους παιδιών με τα εμβόλια COVID-19
Η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) υποστηρίζει σε εσωτερικό υπόμνημα ότι τουλάχιστον 10 παιδιά είναι πιθανόν να πέθαναν λόγω του εμβολιασμού τους κατά της COVID-19.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Έρχονται αλλαγές στο αφορολόγητο και στις φορολογικές κλίμακες
Περαιτέρω αύξηση του αφορολόγητου εισοδήματος από τις €21.500 που προτείνεται στη φορολογική μεταρρύθμιση, καθώς και αλλαγή των φορολογικών κλιμάκων, ζητούν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις και ορισμένα κόμματα.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σοκ για κάτοικο Λάρνακας: Εντόπισε στη βαλίτσα νεκρού συγγενή του πιστόλι και χειροβομβίδες
Χειροβομβίδες, εκρηκτικά, πυρομαχικά και ένα πιστόλι εντόπισε ανάμεσα σε άλλα, πολίτης της Λάρνακας σε βαλίτσα νεκρού συγγενή του και τα παρέδωσε στην Αστυνομία.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Θύμα διαφημιστικής απάτης 71χρονη στην Πάφο - Της άδειασαν τον τραπεζικό της λογαριασμό
Κάτοικος Πάφου, προχώρησε σε καταγγελία τον περασμένο Σεπτέμβριο αφού ακολούθησε διαδικτυακή διαφήμιση, μέσω της οποίας εμφανιζόταν πρόσωπο να προωθεί δήθεν κρατική επενδυτική πλατφόρμα.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Παγκύπρια εγκατάσταση έξυπνων μετρητών τον Δεκέμβριο
Συνεχίζεται για όλο τον Δεκέμβριο η εγκατάσταση έξυπνων μετρητών σε Παγκύπρια βάση.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΕΟΑ Λεμεσού και Επίτροπος Ορεινών Κοινοτήτων σε κοινή σύσκεψη για καίρια ζητήματα
O Πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λεμεσού κ. Γιάννης Τσουλόφτας μαζί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τα Διευθυντικά Στελέχη του Οργανισμού, είχαν την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου συνάντηση με τον Επίτροπο Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων κ. Χαράλαμπο Χριστοφίνα.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ανακοινώθηκαν οι νέοι Διευθυντές των Υπουργείων και Υφυπουργείων – Aυτή είναι η λίστα με τα ονόματα
Ανακοινώθηκαν οι νέοι Διευθυντές των Υπουργείων και Υφυπουργείων μετά την χθεσινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Αιτήματα Αρμεύτη: Κάμερες σε πάρκα και αύξηση αστυνόμευσης στη Λεμεσό
Θέματα που άπτονται της αστυνόμευσης και της ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών απασχόλησαν πρωινή σύσκεψη μεταξύ των δημοτικών αρχών της Λεμεσού και του νέου Αστυνομικού Διευθυντή στην πόλη, Στέλιου Αριστείδου.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Μέχρι πότε θα παραμείνει βροχερό το σκηνικό του καιρού;
Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.