ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ελλάδα: Άγρια δολοφονία ιδιοκτήτη καφετέριας - Τον βρήκαν μαχαιρωμένο μέσα σε λίμνη αίματος
Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Λαμία από τη στυγερή δολοφονία ενός 59χρονου άνδρα μέσα στην επιχείρησή του στο κέντρο της Λαμίας.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Λαμία από τη στυγερή δολοφονία ενός 59χρονου άνδρα μέσα στην επιχείρησή του στο κέντρο της Λαμίας.
Η δολοφονία έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας (23.06.2025) μέσα στην καφετέρια του θύματος σε κεντρικό σημείο της Λαμίας. Περαστικοί τον άκουσαν να ουρλιάζει σε βοήθεια και λίγο μετά τον βρήκαν νεκρό.
Αφού ενημερώθηκε η αστυνομία για ένα τραυματισμένο άνδρα, έσπευσε στο σημείο όπου βρήκε τον 59χρονο άνδρα νεκρό πίσω από το μπαρ της επιχείρησής τους μέσα σε λίμνη αίματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, η είσοδος της επιχείρησης ήταν γεμάτη αίματα και πιθανότατα το θύμα πάλεψε για τη ζωή του ενώ ο ή οι δράστες τον έσυραν πίσω από το μπαρ για να μην τους δουν περαστικοί.
Στον χώρο του εγκλήματος βρέθηκε και ιατροδικαστής. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λαμίας ανέλαβαν τη συλλογή των στοιχείων που θα τους οδηγήσουν στον δράστη ή τους δράστες, του 59χρονου επιχειρηματία.
Η έρευνα των αρχών είναι σε πλήρη εξέλιξη ενώ ήδη αναλύεται υλικό από τις κάμερες ασφαλείας για την ταυτοποίηση των δραστών.
Πληροφορίες: newsit.gr / LamiaReport
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εφιάλτης σε πτήση προς Τόκιο: Αεροπλάνο έκανε βουτιά 25.000 ποδιών (ΒΙΝΤΕΟ)
Έναν πραγματικό εφιάλτη έζησαν οι επιμένοντες αεροπλάνου που εκτελούσε πτήση προς Τόκιο το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, όταν το αεροπλάνο έκανε βουτιά 25.000 ποδιών λόγω μηχανικής βλάβης.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φωνάζουν οι ναυαγοσώστες της Λεμεσού για σοβαρή υποστελέχωση
Σοβαρή υποστελέχωση καταγγέλλουν οι ναυαγοσώστες της Λεμεσού.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέα απάτη με την επωνυμία των Κυπριακών Ταχυδρομείων: Οι αρχές συστήνουν προσοχή στο κοινό
Προσοχή συστήνει στο κοινό η αστυνομία για νέα απάτη με σκοπό την απόσπαση χρημάτων με την επωνυμία των Κυπριακών Ταχυδρομείων.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διπλή διεθνής διάκριση για τον Αλέξανδρο Χατζηκώστα, υποψήφιο διδάκτορα του ΑΠΘ
Ο ελληνοκύπριος υποψήφιος διδάκτορας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), Αλέξανδρος Χατζηκώστας, διακρίθηκε διεθνώς για το έργο του.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΟΑ Λεμεσού συμμετείχε στην εναρκτήρια συνάντηση του έργου FRESHNESS για εξοικονόμηση ενέργειας
Ο ΕΟΑ Λεμεσού συμμετείχε στην εναρκτήρια συνάντηση του έργου FRESHNESS, που πραγματοποιήθηκε στις 17 – 18 Ιουνίου 2025 στο νησί Κως, το οποίο υλοποιείται στο
πλαίσιο του Προγράμματος Συνεργασίας Interreg Ελλάδα-Κύπρος με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ως Επικεφαλής Εταίρος του έργου.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο ΕΟΑ Λεμεσού μειώνει τα κόστη και ρυπαίνει λιγότερο με νέες μονάδες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας
Ο Επαρχιακός Οργανισμός Αυτοδιοίκησης (EOA) Λεμεσού ως ένας κατεξοχήν περιβαλλοντικός Οργανισμός, έχει υιοθετήσει ενεργά τη χρήση συστημάτων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) στο πλαίσιο της στρατηγικής του για προστασία του περιβάλλοντος και μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος του Οργανισμού.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μέγαρα: «Έσφαξε την οικογένειά του γιατί δεν του έδιναν λεφτά» - Με ποινικό παρελθόν ο 37χρονος
Ο 37χρονος που μαχαίρωσε στα Μέγαρα την 71χρονη μητέρα του, την αδερφή του και τον θείο του στα Μέγαρα αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα, ενώ ήταν και επί σειρά ετών χρήστης ναρκωτικών ουσιών.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στη φυλακή 46χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της πρώην του
Πίσω από τα κάγκελα ο 46χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη κόρη της πρώην συμβίας του.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκκωφαντικό “ΌΧΙ” στη μείωση ποινής 36χρονου που καταδικάστηκε για σεξουαλική κακοποίηση 9χρονης
Απορρίφθηκε η έφεση που κατέθεσε 36χρονος καταδικασθείς για σεξουαλική κακοποίηση 9χρονης, με την οποία ζητούσε να επανεξεταστεί η καταδίκη και η ποινή 2,5 ετών που του επιβλήθηκε.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έπιασαν «στον ύπνο» ιδιοκτήτρια χρυσοχοείου: Έκλεψαν αλυσίδες και έγιναν άφαντοι
Στον ύπνο έπιασαν ιδιοκτήτρια χρυσοχοείου, κλέβοντας χρυσαφικά κάτω από τη μύτη της.