ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Αντιπροσωπεία του ΔΗΣΥ στα γραφεία του ΕΟΑ Λεμεσού
Αντιπροσωπεία του ΔΗΣΥ υποδέχθηκε σήμερα, 7 Φεβρουαρίου 2025 στα γραφεία του ΕΟΑ Λεμεσού, ο Πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λεμεσού κ. Γιάννης Τσουλόφτας, μαζί με Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Διευθυντικής Ομάδας του Οργανισμού.

Στη συνάντηση παρέστησαν η Βουλεύτρια κ. Φωτεινή Τσιρίδου, ο Βουλευτής κ. Νίκος Σύκας, ο Επαρχιακός Γραμματέας Λεμεσού κ. Κώστας Γιάλλουρος, καθώς και άλλα στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, το κύριο θέμα ήταν η δύσκολη διαδικασία της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με έμφαση στις λύσεις και τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που απαιτούνται για την επίλυση των ζητημάτων που αφορούν τους πολίτες.
Ο κ. Τσουλόφτας παρουσίασε αναλυτικά τις προκλήσεις και τα θέματα που απασχολούν τον ΕΟΑ Λεμεσού, την πορεία του Οργανισμού μέχρι σήμερα, καθώς επίσης και τους μελλοντικούς σχεδιασμούς.
Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.
Η Αντιπροσωπεία του ΔΗΣΥ διαβεβαίωσε για τη συνεχιζόμενη στήριξη του Κόμματος στον Οργανισμό, στηρίζοντας το έργο του για την υλοποίηση της δύσκολης αυτής προσπάθειας.
Ο Πρόεδρος του ΕΟΑ Λεμεσού ευχαρίστησε τον ΔΗΣΥ για την άριστη συνεργασία και το ενδιαφέρον του.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φόνος Δημοσθένους: Η επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας
Με επίσημη ενημέρωση από την Εκπρόσωπο Τύπου κα. Κυριακή Λαμπριανίδου, η αστυνομία ξεκαθαρίζει το μέχρι στιγμής συγκεχυμένο σκηνικό σχετικά με το φόνο εκ προμελέτης του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλλαγή δεδομένων σχετικά με τον τρόπο που τελικά γάζωσαν τον Δημοσθένους
Αλλάζουν οι πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που δέχθηκε τα πυρά από άγνωστους ο Σταύρος Δημοσθένους.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φόνος στη Λεμεσό: Θύμα ο Σταύρος Δημοσθένους
Σε συναγερμό τέθηκε το πρωί της Παρασκευής η Αστυνομία της Λεμεσού, μετά από πληροφορίες για πυροβολισμούς στο ύψος Τσιρείου.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καμία κατάληξη στο νομοσχέδιο κατά της βίας στα γήπεδα - Σφοδρές οι διαφωνίες
Δεν υπήρξε καμία κατάληξη στην Επιτροπή Νομικών της Βουλής στη συζήτηση του Νομοσχεδίου για την πρόληψη και την καταστολή της Βίας στα γήπεδα.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Περίπου €2.500 ο μέσος μισθός των Κυπρίων - Ποίος είναι ο κλάδος με τις υψηλότερες απολαβές;
Οι μέσες ακαθάριστες μηνιαίες απολαβές των υπαλλήλων για το 2024 ήταν €2.483 σε σύγκριση με €2.363 κατά το 2023, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξης του 5,1% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Για το 2023 η αντίστοιχη αύξηση ήταν 7,3%. Οι διάμεσες ακαθάριστες μηνιαίες απολαβές των υπαλλήλων κατά το 2024 ήταν €1.881.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλλαγές στα ωράρια: Πότε θα κλείνουν εστιατόρια, μπυραρίες και κλαμπ;
Συζητήθηκε ενώπιον βουλής το νομοσχέδιο που αφορά στα ωράρια λειτουργίας των κέντρων διασκέδασης και των κέντρων εστίασης, με φορείς να έχουν αντιδράσεις όσον αφορά τις πρόνοιες του.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ινδία: Είκοσι νεκροί από πυρκαγιά σε εν κινήσει λεωφορείο - Καταστροφική η οδική ασφάλεια στη χώρα
Σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε εν κινήσει λεωφορείο στην Ινδία την περασμένη Τρίτη, έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 20 άνθρωποι.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΟΜ: Αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες στον κατάλογο επικίνδυνων προϊόντων
Το Τμήμα Οδικών Μεταφορών ενημερώνει το κοινό, σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε από την Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή, για οχήματα που περιλαμβάνονται κατά την 40ή και την 41η εβδομάδα του 2025 στην ιστοσελίδα του συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης της Ε.Ε. για επικίνδυνα μη εδώδιμα προϊόντα (Safety Gate).