ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η ομαδική προπόνηση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Παραδοσιακού Taekwon-do στη Λεμεσό
Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου η Κυπριακή Ομοσπονδία Παραδοσιακού Taekwon-do πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία, προπόνηση για όλα τα Μέλη της στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού.
Περίπου 300 αθλητές όλων των ηλικιών, είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν από διάφορους εκπαιδευτές της Ομοσπονδίας στην θάλασσα, αλλά και να παρακολουθήσουν μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή επίδειξη των αθλητών της Εθνικής Ομάδας Κύπρου Παραδοσιακού Taekwon-do, η οποία περιελάβανε εντυπωσιακά σπασίματα και θεαματικά εναέρια λακτίσματα.
Η εκδήλωση αποτελεί την μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση πολεμικών τεχνών που γίνεται σε παραλία της Κύπρου και διοργανώνεται για 23 η συνεχόμενη χρονιά.
Σε μια κοινωνία που μαστίζεται από την ατομικότητα, την αδιαφορία και τ’ αυξανόμενα περιστατικά χρήσης βίας σε όλα τα επίπεδα, η Ομοσπονδία μας μέσα από τις δράσεις της προωθεί την ενεργητικότητα, την ομαδικότητα, την καλλιέργεια της πνευματικής και σωματικής υγείας, ενώ προάγει τη σημασία της ευγενούς άμιλλας μέσα από τις εκδηλώσεις που διοργανώνει ανά τακτικά χρονικά διαστήματα.
Η Ομοσπονδία ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους τους συμμετέχοντες αθλητές, εκπαιδευτές και γονείς οι οποίοι με την υποστήριξη τους προωθούν το πνεύμα και τις αρχές του Παραδοσιακού Taekwon-do, όπως είναι: η ΕΥΓΕΝΕΙΑ – η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ – η ΕΠΙΜΟΝΗ – ο ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΣ – και το ΑΔΑΜΑΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Πότε θα καταβληθεί ο 12ος και ο 13ος μισθός;
Στις 29/12/2025 θα καταβληθούν οι 13οι μισθοί μετά από έγκριση του Υπουργού Οικονομικών.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
New York Times: Υπόμνημα της FDA συνδέει θανάτους παιδιών με τα εμβόλια COVID-19
Η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) υποστηρίζει σε εσωτερικό υπόμνημα ότι τουλάχιστον 10 παιδιά είναι πιθανόν να πέθαναν λόγω του εμβολιασμού τους κατά της COVID-19.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Έρχονται αλλαγές στο αφορολόγητο και στις φορολογικές κλίμακες
Περαιτέρω αύξηση του αφορολόγητου εισοδήματος από τις €21.500 που προτείνεται στη φορολογική μεταρρύθμιση, καθώς και αλλαγή των φορολογικών κλιμάκων, ζητούν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις και ορισμένα κόμματα.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σοκ για κάτοικο Λάρνακας: Εντόπισε στη βαλίτσα νεκρού συγγενή του πιστόλι και χειροβομβίδες
Χειροβομβίδες, εκρηκτικά, πυρομαχικά και ένα πιστόλι εντόπισε ανάμεσα σε άλλα, πολίτης της Λάρνακας σε βαλίτσα νεκρού συγγενή του και τα παρέδωσε στην Αστυνομία.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Θύμα διαφημιστικής απάτης 71χρονη στην Πάφο - Της άδειασαν τον τραπεζικό της λογαριασμό
Κάτοικος Πάφου, προχώρησε σε καταγγελία τον περασμένο Σεπτέμβριο αφού ακολούθησε διαδικτυακή διαφήμιση, μέσω της οποίας εμφανιζόταν πρόσωπο να προωθεί δήθεν κρατική επενδυτική πλατφόρμα.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Παγκύπρια εγκατάσταση έξυπνων μετρητών τον Δεκέμβριο
Συνεχίζεται για όλο τον Δεκέμβριο η εγκατάσταση έξυπνων μετρητών σε Παγκύπρια βάση.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΕΟΑ Λεμεσού και Επίτροπος Ορεινών Κοινοτήτων σε κοινή σύσκεψη για καίρια ζητήματα
O Πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λεμεσού κ. Γιάννης Τσουλόφτας μαζί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τα Διευθυντικά Στελέχη του Οργανισμού, είχαν την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου συνάντηση με τον Επίτροπο Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων κ. Χαράλαμπο Χριστοφίνα.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ανακοινώθηκαν οι νέοι Διευθυντές των Υπουργείων και Υφυπουργείων – Aυτή είναι η λίστα με τα ονόματα
Ανακοινώθηκαν οι νέοι Διευθυντές των Υπουργείων και Υφυπουργείων μετά την χθεσινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Αιτήματα Αρμεύτη: Κάμερες σε πάρκα και αύξηση αστυνόμευσης στη Λεμεσό
Θέματα που άπτονται της αστυνόμευσης και της ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών απασχόλησαν πρωινή σύσκεψη μεταξύ των δημοτικών αρχών της Λεμεσού και του νέου Αστυνομικού Διευθυντή στην πόλη, Στέλιου Αριστείδου.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Μέχρι πότε θα παραμείνει βροχερό το σκηνικό του καιρού;
Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.