ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ



Ιρλανδοί τουρίστες επισκέφθηκαν τη Λάρνακα 40 φορές

17/09/2024

Για τη συνεχή προτίμησή τους στη Λάρνακα τιμήθηκαν σήμερα επαναλαμβανόμενοι τουρίστες από την Ιρλανδία, από τον Δήμαρχο Λάρνακας και την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας στα πλαίσια του προγράμματος “Larnaka’s Loyal Friends”.

 

Ξεχωριστή αναγνώριση έλαβε ο Prof. Peter Finn, καθηγητής του Πανεπιστημίου του Belfast, ο οποίος έχει επισκεφθεί τη Λάρνακα 40 φορές μαζί με τη σύζυγό του, επίσης πιστή οπαδό της Λάρνακας για δεκαετίες. Ο κ. Finn, μέσα από τη δράση του στα προγράμματα Erasmus, έχει φέρει στη Λάρνακα συμμετέχοντες από όλη την Ευρώπη τουλάχιστον 10 φορές, και έκτοτε, επισκέπτεται την περιοχή μας με την οικογένειά του κάθε χρόνο καθότι, μεταξύ άλλων, έχει κτίσει γερές φιλίες με Λαρνακείς. 

 

Ο ίδιος ανέφερε ότι του αρέσει πολύ να έρχεται στη Λάρνακα γιατί νιώθει ασφάλεια, οικειότητα και χαλάρωση. Πρόσθεσε ότι εκτιμά τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων, απολαμβάνει το παραδοσιακό φαγητό και του αρέσει να ψωνίζει από τοπικά καταστήματα στην πόλη ενώ αποκάλυψε ότι κάθε φορά που έρχεται ράβει τα κουστούμια του σε τοπικό ράφτη. Ανέφερε, επίσης, πως αγαπημένα του σημεία είναι η παλιά πόλη, ειδικά η περιοχή γύρω από τον Άγιο Λάζαρο, ενώ εκτός της πόλης ξεχωρίζει το χωριό του Αγίου Θεοδώρου. Υπογράμμισε ότι έχει δει τη Λάρνακα να αλλάζει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά, όπως ανέφερε «ευτυχώς όχι εντελώς – ακόμη διατηρεί τον χαρακτήρα και την αυθεντικότητά της».  

 

Το νέο branding της Λάρνακας “Welcome Back” προβάλλει την πρωτιά της Περιφέρειας σε επαναλαμβανόμενους τουρίστες αλλά ταυτόχρονα εμπερικλείει και αναδεικνύει όλα αυτά τα στοιχεία που κάνουν τη Λάρνακα αγαπητή στους ξένους επισκέπτες, όπως η φιλοξενία των κατοίκων, η διατήρηση της αυθεντικότητας και η τοπική κουλτούρα.

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Επίσκεψη Αντιπροσωπείας ΑΚΕΛ στα Γραφεία του ΕΟΑ Λεμεσού

19/09/2024

Αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ αποτελούμενη από τον Γενικό Γραμματέα Στέφανο Στεφάνου, την Βουλεύτρια Μαρίνα Νικολάου, την υπεύθυνη για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ελένη Μαύρου, τον Επαρχιακό Γραμματέα Γιώργο Γεωργίου και άλλα στελέχη του Κόμματος, επισκέφθηκε τα Γραφεία του ΕΟΑ Λεμεσού, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024, για εξέταση θεμάτων που σχετίζονται με τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τον Δήμαρχο Λάρνακας επισκέφθηκε η πρέσβειρα της Ουγγαρίας Krisztina Lakos

19/09/2024

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 επίσκεψη της Πρέσβειρας της Ουγγαρίας κ. Krisztina Lakos στο Γραφείο του Δήμαρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Συζήτησε με Οικολόγους για το ζήτημα του σφετερισμού των περιουσιών των Ε/κ στα κατεχόμενα ο Δήμος Μόρφου

18/09/2024

Συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την παρούσα κατάσταση στο Κυπριακό πρόβλημα και στην κατεχόμενη Μόρφου.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Γιάννης Αρμεύτης: Απαντά στους ακαδημαϊκούς του ΤΕΠΑΚ με γραπτή δήλωση

18/09/2024

Με γραπτή δήλωση προχώρησε σήμερα 18 Σεπτεμβριου ο Δήμαρχος Λεμεσού, Γιάννης Αρμεύτης αναφορικά με την ανακοίνωση της Συντεχνίας Ακαδημαϊκού Προσωπικού του ΤΕΠΑΚ.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σύλληψη 21χρονου ο οποίος καταζητείτο για υπόθεση εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις

18/09/2024

Εντοπίστηκε και συνελήφθη άντρας ηλικίας 21 ετών, ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Η ΣΑΠ - ΤΕΠΑΚ υποστηρίζει πλήρως τη Διοίκηση του Πανεπιστημίου - Αυτούσια η ανακοίνωση

18/09/2024

Η ΣΑΠ-ΤΕΠΑΚ υποστηρίζει πλήρως τη Διοίκηση του Πανεπιστημίου και απορρίπτει κατηγορηματικά τα επιχειρήματα του Δημάρχου θεωρώντας τα παράνομα, καταχρηστικά και χωρίς όραμα για την ανάπτυξη της Λεμεσού. Με ανακοίνωσή της η Συντεχνία Ακαδημαϊκού Προσωπικού Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΣΑΠ-ΤΕΠΑΚ) αναφέρει:

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ο Αρχηγός της Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της I.R.S. των Η.Π.Α

17/09/2024

Συνάντηση είχε σήμερα 17 Σεπτεμβρίου ο Αρχηγός Αστυνομίας, κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου με αντιπροσωπεία της I.R.S. των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (Internal Revenue Service – Treasury Department).

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ιρλανδοί τουρίστες επισκέφθηκαν τη Λάρνακα 40 φορές

17/09/2024

Για τη συνεχή προτίμησή τους στη Λάρνακα τιμήθηκαν σήμερα επαναλαμβανόμενοι τουρίστες από την Ιρλανδία, από τον Δήμαρχο Λάρνακας και την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας στα πλαίσια του προγράμματος “Larnaka’s Loyal Friends”.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Οι Τυπογραφικές Μέρες επιστρέφουν στο ΤΕΠΑΚ

17/09/2024

Το Τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου υποδέχεται με ενθουσιασμό την ένατη διοργάνωση των Τυπογραφικών Ημερών, ένα διήμερο αφιερωμένο στην τέχνη της τυπογραφίας και του σχεδιασμού, με προσκεκλημένα άτομα από την Κύπρο και το εξωτερικό. Δημιουργικοί επαγγελματίες, άνδρες και γυναίκες, αλλά και το φοιτητικό κοινό θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να μάθουν, ν’ ανταλλάξουν γνώσεις, ιδέες και να εμπνευστούν.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Δήμος Λευκωσίας: Εργασίες κλαδεμάτων στις Λεωφόρους Μακαρίου Γ – Ευαγόρου – Στασίνου - Σαλαμίνος

17/09/2024

Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι θα διεξάγονται εργασίες κλαδεμάτων στις Λεωφόρους Μακαρίου Γ’ (από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού μέχρι τη συμβολή της με την οδό Εθνικής Φρουράς), Ευαγόρου, Στασίνου και Σαλαμίνος από την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024 από τις 8.30 μέχρι τις 13.30, στο πλαίσιο συντήρησης των δέντρων.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ')

Διαφημιστείτε εδώ