ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ



Διαγωνισμό προκηρύσσει ο Δήμος Λάρνακας για ξαπλώστρες – ομπρέλες στην παραλία Φοινικούδων

20/06/2024

Ο Δήμος Λάρνακας προκηρύσσει διαγωνισμό για την παροχή υπηρεσιών τοποθέτησης και περισυλλογής ξαπλώστρων στην παραλία των Φοινικούδων στην Λάρνακα.  

 

 Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν σύμφωνα με τα έγγραφα του Διαγωνισμού σε κλειστό φάκελο μέχρι την Τετάρτη 26/6/2024 και ώρα 11.00 π.μ. στο Κιβώτιο Προσφορών του Δήμου Λάρνακας που βρίσκεται στον 5ο όροφο των Κεντρικών Γραφείων του Δήμου, που βρίσκονται στη γωνία της Λεωφόρου Αθηνών και οδού Νικολάου Λανίτη, 6300 Λάρνακα.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν τα έγγραφα του Διαγωνισμού, χωρίς καμία χρέωση, από την ιστοσελίδα του Δήμου. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις σε σχέση με την πιο πάνω ανακοίνωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Προσφορών του Δήμου στο τηλ.24816574.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Επίσκεψη της Γενικής Γραμματέως του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Δημαρχείο Λευκωσίας

03/07/2024

Η Γενική Γραμματέας του Συμβουλίου της Ευρώπης κα. Marija Pejčinović Burić με τον Δήμαρχο Λευκωσίας κ. Χαράλαμπο Προύντζο τη Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024, το Δημαρχείο Λευκωσίας στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Κύπρο.


ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ετήσιο Μνημόσυνο Εθνομάρτυρα Αρχιεπισκόπου Κυπριανού και άλλων κληρικών και προκρίτων του 1821

03/07/2024

Ο Δήμαρχος, η Αντιδήμαρχος και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου, ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής και οι Ιερείς του Ιερού Ναού Παναγίας Χρυσελεούσας τελούν την Κυριακή, 7 Ιουλίου 2024, στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσας το ετήσιο μνημόσυνο του Εθνομάρτυρα Αρχιεπισκόπου Κυπριανού και άλλων κληρικών και προκρίτων που εκτελέστηκαν ή απαγχονίστηκαν από τους Τούρκους την 9 ην  Ιουλίου 1821.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Εργασίες ανάπλασης της οδού Τρικούπη

03/07/2024

Ο Δήμος Λευκωσίας ενημερώνει το κοινό ότι από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024 θα διεξαχθούν κατασκευαστικές εργασίες στη συμβολή των οδών Αγίου Σάββα και Θράκης στην εντός των τειχών Λευκωσίας και για λόγο αυτό η συμβολή θα παραμείνει κλειστή για τα οχήματα. 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Συνεχίζονται οι ψεκασμοί κατά των κουνουπιών στη Λάρνακα

02/07/2024

Συνεχίζονται οι συστηματικοί ψεκασμοί για καταπολέμηση των κουνουπιών σε όλη την πόλη της Λάρνακας.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Πυρκαγιά παρά την κοινότητα Αυδήμου - Στη μάχη τέσσερα πτητικά μέσα

02/07/2024

Η φωτιά, προσθέτει, καίει ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση, ενώ στην περιοχή πνέουν δυνατοί άνεμοι.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ο Δικοινοτικός Συνασπισμός Γυναικών ζητά από ΓΓ ΟΗΕ παράταση εντολής Ολγκίν

02/07/2024

Την έντονη ανησυχία του για το συνεχιζόμενο αδιέξοδο στο Κυπριακό εκφράζει ο Κυπριακός Δικοινοτικός Συνασπισμός Γυναικών (CWBC), ο οποίος με επιστολή του στο Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ  τον παροτρύνει να πάρει "την τολμηρή απόφαση" να παρατείνει την εντολή της Προσωπικής του Απεσταλμένης Μαρία Ανχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Συμφωνία μεταξύ του Δήμου Λεμεσού και του Κέντρου Αριστείας «ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗΣ»

02/07/2024

Ο Δήμος Λεμεσού προχώρησε την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024 σε συμφωνία με το Ερευνητικό Κέντρο Αριστείας ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗΣ για την υλοποίηση του έργου με τίτλο “Δημιουργία βάσης δεδομένων και ανάπτυξη Συστήματος Γεωγραφικών Πληροφοριών (ΣΓΠ) των Δήμων της επαρχίας Λεμεσού”.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ξεχάστε το λάστιχο σε βεράντες και αυτοκίνητα.. αλλιώς έρχονται τσουχτερά πρόστίματα

01/07/2024

To Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος θα επιβάλλει προστίμο σε περίπτωση χρήσης λάστιχου για πλύσιμο πεζοδρομίων, δρόμων, βεράντων, κιγκλιδωμάτων και αυτοκινήτων.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σε νέα εποχή μπαίνει ο Δήμος Πολεμιδιών

01/07/2024

Ο Δήμος Πολεμιδιών ενημερώνει ότι σύμφωνα με το νέο πλαίσιο λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και με βάση των περί Δήμων Νόμο από 1 η Ιουλίου 2024 ιδρύεται ο Δήμος Πολεμιδιών.

Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ')

Διαφημιστείτε εδώ