ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Δώρος Αντωνίου - Εξήγγειλε ανεξάρτητη υποψηφιότητα για τη Δημαρχία Λεμεσού
Την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για τη Δημαρχία Λεμεσού εξήγγειλε ο νυν Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς Δώρος Αντωνίου.
Αυτούσια η εξαγγελία:
Συνδημότισσες και συνδημότες,
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την εντυπωσιακή έκφραση στήριξης και αγάπης που λαμβάνω καθημερινά!
Θεωρώ καθήκον μου, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα σας, να θέσω ενώπιον των συμπολιτών μου μια επιλογή που να προέρχεται από την βάση της κοινωνίας της Λεμεσού. ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.
Με εφόδια την ΕΜΠΕΙΡΙΑ και την ΓΝΩΣΗ μου στη διοίκηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΟΡΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ όλα αυτά τα χρόνια που σας υπηρετώ ως Δήμαρχος, ΣΑΣ ΚΑΛΩ να ξεκινήσουμε όλοι μαζί μια νέα πορεία, για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τα σύγχρονα προβλήματα που ταλανίζουν την καθημερινότητα και να δώσουμε λύσεις με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.
Πάντοτε στον πυρήνα της πολιτικής μου φιλοσοφίας και διοίκησης είναι να υπηρετώ τον Άνθρωπο και τις ανάγκες του.
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ !
ΠΙΣΤΕΥΩ στην ανάπτυξη της Λεμεσού, με οδηγό την διαφάνεια, με ανθρώπινο πρόσωπο, ευρωπαϊκή κατεύθυνση και περιβαλλοντική ευαισθησία, με στόχο το όφελος όλων των δημοτών.
Με αυτό το όραμα, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ως ενεργός πολίτης και εξαγγέλλω σήμερα την υποψηφιότητα μου ως Υποψήφιος Δήμαρχος της Λεμεσού.
ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ και να αποκτήσουμε την πόλη που μας αξίζει!
ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!
Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα!
Δώρος Αντωνίου Αββάς
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Υπόθεση «Σάντη»: Στο τραπέζι του Υπουργικού οι επόμενες κινήσεις – Ανοικτό το σενάριο για ποινικούς ανακριτές
Για το ενδεχόμενο διορισμού ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή, ο Υπουργός αρκέστηκε να πει πως το θέμα «θα το δούμε μετά τη συζήτηση στο Υπουργικό».
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Στο «ψυγείο» τα επίμαχα νομοσχέδια για την ΑΤΑ στα κατεχόμενα: Νίκη των συνδικάτων και πολιτική αναδίπλωση
Σε μια κίνηση που ερμηνεύεται ως προσωρινή υποχώρηση μπροστά στη λαϊκή δυσαρέσκεια, η τ/κ «κυβέρνηση» απέσυρε τα 11 αμφιλεγόμενα νομοσχέδια για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ), στέλνοντάς τα πίσω στις επιτροπές για διάλογο.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Φρίκη στην Ονδούρα: Απήγαγαν και αποκεφάλισαν 17χρονη influencer
Σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης El Heraldo , το σώμα της Argueta ανακαλύφθηκε την Παρασκευή σε μια φυτεία αφρικανικών φοινίκων.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ορόσημο ο Ιούλιος για το Κυπριακό: Προανήγγειλε νέα πρωτοβουλία του ΓΓ του ΟΗΕ ο Τουφάν Έρχιουρμαν
Τον Ιούλιο αναμένεται η νέα πρωτοβουλία του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Παγκύπριες 2026: Κλείδωσε ο "χάρτης" των εξεταστικών κέντρων – Πού θα δώσουν τη μάχη οι υποψήφιοι
Η Υπηρεσία Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοίνωσε σήμερα τα εξεταστικά κέντρα, ανά επαρχία, που θα λειτουργήσουν κατά τη διάρκεια των Παγκύπριων Εξετάσεων Πρόσβασης 2026.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Διπλωματικό «τάκλιν» Κόμπου στην Άγκυρα: Οι εικόνες που διαψεύδουν τα αφηγήματα Φιντάν
Με ένα βίντεο γεμάτο νόημα και «άρωμα» Μέσης Ανατολής, η Λευκωσία στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα στην Τουρκία, αποδομώντας τους ισχυρισμούς περί δήθεν στρατιωτικών συμμαχιών κατά του μουσουλμανικού κόσμου.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΕΤΕπ: Κρίσιμη αξιολόγηση για τη διασύνδεση Ελλάδας–Κύπρου
Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) θα εξετάσει την οικονομική βιωσιμότητα, τους τεχνικούς κινδύνους, το ρυθμιστικό πλαίσιο και τη γεωπολιτική διάσταση για να αποφασίσει εάν θα χρηματοδοτήσει το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου (GSI)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Θλίψη στον Αρακαπά: «Έφυγε» για τη "γειτονιά" των Αγγέλων ο πατήρ Αντρέας Κωνσταντίνου
Έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 20 Απριλίου, ο πάτερ Αντρέας Κωνσταντίνου από τον Αρακαπά.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ισχυρός σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Ιαπωνία
Συναγερμός στην Ιαπωνία: Ισχυρότατη σεισμική δόνηση συγκλόνισε τη χώρα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σοκ στη Λεμεσό: 14χρονη έφερε στον κόσμο παιδί μετά από βιασμό – Χειροπέδες σε 19χρονο
Μια υπόθεση που προκαλεί αποτροπιασμό και βαθιά θλίψη διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό, με θύμα ένα 14χρονο κορίτσι που οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να γεννήσει, ύστερα από τον εφιάλτη που βίωσε στα χέρια 19χρονου.