ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ



Πάφος: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την Ανάπλαση της Πλατείας Θεοσκεπάστης

02/03/2023

Ξεκίνησαν σήμερα Πέμπτη 2 Μαρτίου στην Κάτω Πάφο οι κατασκευαστικές εργασίες για την Α' Φάση της Ανάπλασης της Πλατείας Θεοσκεπάστης και περιβάλλοντων δρόμων

 

Από τις εργασίες επηρεάζονται οι δρόμοι: Οδός Λήδας (τμήμα), οδός Αλκμήνης, οδός Αρτέμιδος, Λεωφόρος Ποσειδώνος (τμήμα).
Συγκεκριμένα, για την περίοδο των επόμενων τριών μηνών και μέχρι το τέλος Μαΐου 2023 θα εκτελούνται εργασίες στις οδούς Λήδας (τμήμα), Αλκμήνης και Αρτέμιδος, οι οποίες και θα παραμείνουν κλειστές για την κυκλοφορία. Θα διασφαλίζεται ασφαλής πρόσβαση για τους πεζούς επηρεαζομένους κατοίκους και επισκέπτες προς τις κατοικίες και τις επιχειρήσεις καθόλη τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών.

Η Λεωφόρος Ποσειδώνος θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία με κατεύθυνση προς το Λιμανάκι, ενώ εντελώς κλειστή θα είναι για τα λεωφορεία. Ο κύριος όγκος της κυκλοφορίας θα εξυπηρετείται από τις οδούς Ιάσονος, Τεύκρου, Κλυταιμνήστρας, Παφίας Αφροδίτης και τη Λεωφόρο Αποστόλου Παύλου.

Με την πρόοδο των εργασιών και πάντοτε έγκαιρα, θα υπάρξει νέα λεπτομερής ενημέρωση με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις υπόλοιπες φάσεις του έργου.
Ο Δήμος Πάφου ζητεί την κατανόηση των επηρεαζομένων για οποιανδήποτε ταλαιπωρία που θα προκληθεί στο πλαίσιο της κατασκευής του έργου.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Πότε θα καταβληθεί ο 12ος και ο 13ος μισθός;

03/12/2025

Στις 29/12/2025 θα καταβληθούν οι 13οι μισθοί μετά από έγκριση του Υπουργού Οικονομικών.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
New York Times: Υπόμνημα της FDA συνδέει θανάτους παιδιών με τα εμβόλια COVID-19

03/12/2025

Η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) υποστηρίζει σε εσωτερικό υπόμνημα ότι τουλάχιστον 10 παιδιά είναι πιθανόν να πέθαναν λόγω του εμβολιασμού τους κατά της COVID-19.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Έρχονται αλλαγές στο αφορολόγητο και στις φορολογικές κλίμακες

03/12/2025

Περαιτέρω αύξηση του αφορολόγητου εισοδήματος από τις €21.500 που προτείνεται στη φορολογική μεταρρύθμιση, καθώς και αλλαγή των φορολογικών κλιμάκων, ζητούν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις και ορισμένα κόμματα.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Σοκ για κάτοικο Λάρνακας: Εντόπισε στη βαλίτσα νεκρού συγγενή του πιστόλι και χειροβομβίδες

03/12/2025

Χειροβομβίδες, εκρηκτικά, πυρομαχικά και ένα πιστόλι εντόπισε ανάμεσα σε άλλα, πολίτης της Λάρνακας σε βαλίτσα νεκρού συγγενή του και τα παρέδωσε στην Αστυνομία.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Θύμα διαφημιστικής απάτης 71χρονη στην Πάφο - Της άδειασαν τον τραπεζικό της λογαριασμό

03/12/2025

Κάτοικος Πάφου, προχώρησε σε καταγγελία τον περασμένο Σεπτέμβριο αφού ακολούθησε διαδικτυακή διαφήμιση, μέσω της οποίας εμφανιζόταν πρόσωπο να προωθεί δήθεν κρατική επενδυτική πλατφόρμα.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Παγκύπρια εγκατάσταση έξυπνων μετρητών τον Δεκέμβριο

03/12/2025

Συνεχίζεται για όλο τον Δεκέμβριο η εγκατάσταση έξυπνων μετρητών σε Παγκύπρια βάση.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΕΟΑ Λεμεσού και Επίτροπος Ορεινών Κοινοτήτων σε κοινή σύσκεψη για καίρια ζητήματα

02/12/2025

O Πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λεμεσού κ. Γιάννης Τσουλόφτας μαζί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τα Διευθυντικά Στελέχη του Οργανισμού, είχαν την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου συνάντηση με τον Επίτροπο Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων κ. Χαράλαμπο Χριστοφίνα.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ανακοινώθηκαν οι νέοι Διευθυντές των Υπουργείων και Υφυπουργείων – Aυτή είναι η λίστα με τα ονόματα

02/12/2025

Ανακοινώθηκαν οι νέοι Διευθυντές των Υπουργείων και Υφυπουργείων μετά την χθεσινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Αιτήματα Αρμεύτη: Κάμερες σε πάρκα και αύξηση αστυνόμευσης στη Λεμεσό

02/12/2025

Θέματα που άπτονται της αστυνόμευσης και της ενίσχυσης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών απασχόλησαν πρωινή σύσκεψη μεταξύ των δημοτικών αρχών της Λεμεσού και του νέου Αστυνομικού Διευθυντή στην πόλη, Στέλιου Αριστείδου.


Περισσότερα (αναζήτηση στην κατηγορία 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ')

Διαφημιστείτε εδώ