ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Takata: Νέα λίστα με υπό ανάκληση CITROEN και BMW οχήματα
Νέα λίστα με υπο ανάκληση οχήματα για ελαττοματικούς αερόσακους Takata δίνεται στη δημοσιότητα από το Τμήμα Οδικών Μεταφορών.
Το Τμήμα Οδικών Μεταφορών ενημερώνει ότι σύμφωνα με πληροφόρηση που έχει λάβει η εταιρεία CIC Automasters, ο κατασκευαστής CITROEN έχει προβεί στην ανάκληση των οχημάτων με αριθμό εγγραφής και τον αντίστοιχο αριθμό πλαισίου:
- MMX462 – Αρ. Πλαισίου: VF7SC8HP4CA594616
- NEZ628 – Αρ. Πλαισίου: VF7SC8HP4CA591438
- NMY427 – Αρ. Πλαισίου: VF7SC8HP4CA592449
- MPA644 – Αρ. Πλαισίου: VF7SA5FS9AW561856
- NHN842 – Αρ. Πλαισίου: VF7SA8FP0DW504159
Μάλιστα έχει σταλεί οδηγία προς τους ιδιοκτήτες για ΑΜΕΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ των οχημάτων τους.
Με βάση τα πιο πάνω, το Τμήμα Οδικών Μεταφορών έχει προχωρήσει στην ανάκληση του πιστοποιητικού καταλληλότητας των εν λόγω οχημάτων.
Ως εκ τούτου, οι ιδιοκτήτες των οχημάτων καλούνται να επικοινωνήσουν με τον διανομέα του κατασκευαστή που στην Κύπρο είναι η εταιρεία CIC Automasters, για περαιτέρω οδηγίες.
Επιπρόσθετα, το Τμήμα Οδικών Μεταφορών προχώρησε στην ανάκληση του πιστοποιητικού καταλληλότητας αριθμού οχημάτων BMW λόγω ελαττωματικών αερόσακων οδηγού Takata.
Πιο συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Οδικών Μεταφορών αναφέρει ότι σύμφωνα με πληροφόρηση που έχει λάβει η εταιρεία Char. Pilakoutas Ltd από τον κατασκευαστή BMW, αριθμός οχημάτων BMW τα οποία είναι κατασκευασμένα από την 01/01/2006 μέχρι την 31/12/2008, υπόκεινται σε ανάκληση λόγω ελαττωματικών αερόσακων οδηγού ΤΑΚΑΤΑ, με οδηγία από τον κατασκευαστή προς τους ιδιοκτήτες τους για άμεση ακινητοποίηση τους.
Το Τμήμα καλεί τους ιδιοκτήτες των οχημάτων όπως επικοινωνήσουν με τον διανομέα του κατασκευαστή που στην Κύπρο είναι η εταιρεία Char. Pilakoutas Ltd, για περαιτέρω οδηγίες.
Δείτε τη λίστα για τα BMW ΕΔΩ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 'ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ'
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Στους 26 οι θάνατοι από γρίπη – Ασφυκτική η κατάσταση στα κρατικά νοσοκομεία
Αυξάνεται ο απολογισμός των θυμάτων από τη γρίπη, καθώς μέχρι σήμερα 26 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους τη φετινή χρονιά.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Άστατος καιρός μέχρι την Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι στο προσκήνιο
Διαδοχικές καιρικές διαταραχές αναμένεται να επηρεάζουν την Κύπρο μέχρι και την Παρασκευή, καθώς στην περιοχή επικρατεί ασθενής χαμηλή πίεση.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Θλίψη στην Πάφο: Κατέληξε 34χρονος που κατέρρευσε σε γυμναστήριο
Σοκ και βαθιά θλίψη προκάλεσε στην Πάφο περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, όταν 34χρονος άνδρας έχασε αιφνιδίως τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν σε γυμναστήριο.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Στις φλόγες van σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λεμεσό
Συναγερμός σήμανε αργά το βράδυ της Δευτέρας (09/02) στη Λεμεσό, όταν όχημα τύπου van τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Νύχτα ελέγχων σε όλη την Κύπρο: Συλλήψεις για ναρκωτικά, βία και τροχαίες παραβάσεις
Ενισχυμένη και αισθητή ήταν για ακόμη ένα βράδυ η παρουσία της Αστυνομίας σε ολόκληρη την Κύπρο, στο πλαίσιο συντονισμένων και στοχευμένων επιχειρήσεων πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Νάρκοτεστ στους δρόμους: Άδεια και νέα μέτρα ασφαλείας
Η Αστυνομία θα αναστέλλει άμεσα άδειες οδηγών υπό την επήρεια ναρκωτικών, ενώ μοτοσικλετιστές και διανομείς θα φορούν υποχρεωτικά φωσφορούχα κράνη.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Λάρνακα: Ταυτοποιήθηκαν 4 θύματα από τα βίντεο των φρικτών βασανιστηρίων
Συνεχίζονται οι έρευνες για τα βίντεο που αποκάλυψαν φρικτά βασανιστήρια διαφόρων προσώπων, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον πρώτο όροφο καζίνο στην Πύλα.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΕΚΤΑΚΤΟ - Μωράκι 1,5 έτους ψάχνει συμβατό δότη μυελού των οστών
Έκκληση για δότη μυελού των οστών για βρέφος 1,5 έτους – Πώς γίνεται η εγγραφή και ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Μεταβαίνει σε Γαλλία και Βέλγιο ο Νίκος Χριστοδουλίδης
Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΚΕΛ: Θέτει εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας την Χαραλαμπίδου
Τίτλοι τέλους στη συνεργασία Ειρήνης Χαραλαμπίδου με ΑΚΕΛ.